Nemčići ostvarili izuzetan uspjeh na županijskom natjecanju iz povijesti. Učenik Mislav Vizjak pozvan na državno natjecanje!

Ovogodišnje županijsko natjecanje iz povijesti održano je u Osnovnoj školi Ljudevita Modeca  u Križevcima. Našu školu predstavljalo je šestero učenika sedmih i osmih razreda koji su pokazali odlično znanje iz poznavanja povijesti. Pitanja na natjecanju bila su temeljena na četiri udžbenika povijesti različitih izdavača čiji su opširan sadržaj Nemčići znatiželjno i marljivo proučavali na dodatnim satima povijesti razmjenjujući ideje i donoseći nove zaključke na temelju analize brojih povijesnih izvora, tekstova i slikovnih materijala vođeni svojim mentoricama Lidijom Vranar i Sanjom Kopači. Posvećenost istraživanju povijesnih tema potvrđena je i izvrsnim rezultatima na Županijskom natjecanju:

U kategoriji sedmih razreda Mislav Vizjak ostvario je 1. mjesto, Grgur Zagrajski 3. mjesto, Jan Kai Premec  4. mjesto a Petar Koluder 15. mjesto, dok je u kategoriji osmih razreda Luka Stanin ostvario 7. mjesto a Noa Belobrk 10. mjesto najboljih mladih povjesničara Županije.

S ponosom čestitamo svim učenicima na ostvarenim rezultatima!  

Učeniku Mislavu Vizjaku želimo puno uspjeha na državnoj razini natjecanja u Puli, na kojemu će predstavljati našu školu kao jedan od 15 najboljih mladih povjesničara u državi! 


0 Comments

Odgovori

Avatar placeholder

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)