JELOVNIK – REDOVNA
17.03.25. | ponedjeljak | Hrenovka, pirjana riža s povrćem, kruh, fortia smoothie, banana |
18.03.25. | utorak | Špagete bolognese, zelena salata, kruh, voćni sok |
19.03.25. | srijeda | Varivo od mahuna, kruh, kolač od mrkve, shema voća |
20.03.25. | četvrtak | Rižoto sa piletinom, kiseli krastavci, kruh, puding |
21.03.25. | petak | Panirani riblji štapići, krumpir salata, kruh, voćni sok |
24.03.25. | ponedjeljak | Panirani pileći odrezak, rizi-bizi, kruh, voćni jogurt, banana |
25.03.25. | utorak | Pureća pljeskavica, mlinci, kiseli krastavci, kruh, voćni sok |
26.03.25. | srijeda | Varivo od kelja, kruh, kolač mađarica, shema voća |
27.03.25. | četvrtak | Nenastavni dan – Županijsko natjecanje iz Hrvatskog jezika |
28.03.25. | petak | Tjestenina sa posipom od čokolade, voćni sok |
31.03.25. | ponedjeljak | Panirani pileći medaljoni, đuveđ riža, kruh, čok. mlijeko, banana |
01.04.25. | utorak | Svinjetina sa graškom, tjestenina, cikla, kruh, puding |
02.04.25. | srijeda | Grah varivo sa ričetom, kruh, kolač muffin, shema voća |
03.04.25. | četvrtak | Pileći paprikaš, palenta, kiseli krastavci, kruh, voćni sok |
04.04.25. | petak | Panirani riblji štapići, francuska salata, kruh, voćni sok |
JELOVNIK – PRODUŽENI BORAVAK
17.03.25. | ponedjeljak | Goveđi gulaš, tjestenina, kruh, puding |
18.03.25. | utorak | Pureća pljeskavica, mlinci, kiseli krastavci, kruh, voćni sok |
19.03.25. | srijeda | Panirani pileći batak, rizi-bizi, kruh, voćni jogurt |
20.03.25. | četvrtak | Gorički gulaš salata cikla, kruh, kolač mramorna kocka |
21.03.25. | petak | Hrenovka, pomfrit, ketchup, kruh, voćni sok |
24.03.25. | ponedjeljak | Rižoto sa piletinom, kruh, voćni jogurt |
25.03.25. | utorak | Grah varivo, kruh, kolač od mrkve |
26.03.25. | srijeda | Panirani pileći medaljoni, pomfrit, ketchup, kruh, voćni sok |
27.03.25. | četvrtak | Nenastavni dan – Županijsko natjecanje iz Hrvatskog jezika |
28.03.25. | petak | Burek sa sirom, tekući jogurt |
31.03.25. | ponedjeljak | Pureća pljeskavica, đuveđ riža, kruh, voćni sok |
01.04.25. | utorak | Ćufte u umaku od rajčice, pire krumpir kruh, kolač mađarica |
02.04.25. | srijeda | Tjestenina sa posipom od čokolade, voćni jogurt |
03.04.25. | četvrtak | Pureća rolada, pomfrit, ketchup, kruh, puding |
04.04.25. | petak | Pizza, voćni sok |
*Škola zadržava pravo na izmjenu jelovnika zbog izvanrednih okolnosti
- Najčešći alergeni
NAJČEŠĆI ALERGENI :
1. Žitarice koje sadrže gluten (pšenica, raž, ječam, pir, zob) bez glutena (kukuruz, heljda, proso, riža…)
2. Jaja i proizvodi od jaja
3. Riba i riblji proizvodi
4. Kikiriki i proizvodi od kikirikija
5. Zrna soje i proizvodi od soje
6. Mlijeko i mliječni proizvodi
7. Orašasto voće
8. Celer i njegovi proizvodi
9. Gorušica i proizvodi od gorušice
10. Sjeme sezama i proizvodi od sjemena sezama
11. Sumporni dioksid/sulfiti
12. Lupina i proizvodi od lupine
13. Mekušci i proizvodi od mekušaca
Za dodatna pitanja vezana uz alergene koje sadržava hrana, učenici i roditelji se mogu javiti osoblju kuhinje.