08.09.25.     ponedjeljakMasno pecivo, čokoladno mlijeko, banana
09.09.25.     utorak Pizza, voćni sok
10.09.25.srijeda Špageti bolognese, cikla, kruh, kolač
11.09.25.četvrtakPanirani pileći odrezak, šarena riža, salata, kruh, voćni sok
12.09.25.petakPanirani riblji štapići, francuska salata, kruh, kolač

08.09.25.     ponedjeljakPanirani pileći medaljoni, pomfrit, kruh, voćni sok
09.09.25.     utorak Pureća rolada, mlinci, kruh, buhtla čokolada
10.09.25.srijeda Rižoto od piletine, cikla kruh, šareni kolač
11.09.25.četvrtakGoveđi gulaš, tjestenina, salata, kruh, krafna
12.09.25.petakPizza, voćni sok

*Škola zadržava pravo na izmjenu jelovnika zbog izvanrednih okolnosti

  • Najčešći alergeni

NAJČEŠĆI ALERGENI :

1. Žitarice koje sadrže gluten (pšenica, raž, ječam, pir, zob) bez glutena (kukuruz, heljda, proso,  riža…)

2.  Jaja i proizvodi od jaja

3. Riba i riblji proizvodi

4. Kikiriki i proizvodi od kikirikija

5. Zrna soje i proizvodi od soje

6. Mlijeko i mliječni proizvodi

7. Orašasto voće

8. Celer i njegovi proizvodi

9. Gorušica i proizvodi od gorušice

10. Sjeme sezama i proizvodi od sjemena sezama

11. Sumporni dioksid/sulfiti

12. Lupina i proizvodi od lupine

13. Mekušci i proizvodi od mekušaca

Za dodatna pitanja vezana uz alergene koje sadržava hrana, učenici i roditelji se mogu javiti osoblju kuhinje.