29.09.25.     ponedjeljakGoveđi gulaš, tjestenina, kruh, banana
30.09.25.     utorak Pužići sa puretinom, cikla, kruh, puding sa šlagom
01.10.25.srijeda  Varivo mahune sa hrenovkama, kruh, kolač mađarica
02.10.25.četvrtakPečena piletina, mlinci, kiseli krastavci, kruh
03.10.25.petakPanirani oslić, grah salata, kruh, voćni sok
   
06.10.25.ponedjeljakPanirani pileći medaljoni, đuveđ riža, kruh, čok. mlijeko, banana
07.10.25.utorak Svinjetina sa graškom, tjestenina, cikla, kruh, voćni sok
08.10.25.srijeda  Kelj varivo s kobasicama, kruh, kolač muffin
09.10.25.četvrtakRižoto sa piletinom, kiseli krastavci, kruh, puding čok. – vani.
10.10.25.petakTuna sa tjesteninom i povrćem, salata, kruh, voćni sok

29.09.25.     ponedjeljakGrah varivo, kruh, , krafna, banana
30.09.25.     utorak Ćufte, pire krumpir, kruh, kolač od mrkve
01.10.25.srijeda  Pureća pljeskavica, mlinci, kruh, voćni sok
02.10.25.četvrtakRižoto sa piletinom, kiseli krastavci, kruh, puding sa šlagom
03.10.25.petakBurek sa sirom, grčki jogurt
   
06.10.25.ponedjeljakPanirani pileći batak, rizi-bizi, kruh, voćni sok
07.10.25.utorak Fino varivo s noklicama, kruh, buhtla
08.10.25.srijeda  Pečena piletina, mlinci, kruh, voćni smoothie
09.10.25.četvrtakPureća rolada, pomfrit, ketchup, kruh, voćni sok
10.10.25.petakHrenovka, špinat, pire krumpir, kruh, kolač sa sjemenkama

*Škola zadržava pravo na izmjenu jelovnika zbog izvanrednih okolnosti

  • Najčešći alergeni

NAJČEŠĆI ALERGENI :

1. Žitarice koje sadrže gluten (pšenica, raž, ječam, pir, zob) bez glutena (kukuruz, heljda, proso,  riža…)

2.  Jaja i proizvodi od jaja

3. Riba i riblji proizvodi

4. Kikiriki i proizvodi od kikirikija

5. Zrna soje i proizvodi od soje

6. Mlijeko i mliječni proizvodi

7. Orašasto voće

8. Celer i njegovi proizvodi

9. Gorušica i proizvodi od gorušice

10. Sjeme sezama i proizvodi od sjemena sezama

11. Sumporni dioksid/sulfiti

12. Lupina i proizvodi od lupine

13. Mekušci i proizvodi od mekušaca

Za dodatna pitanja vezana uz alergene koje sadržava hrana, učenici i roditelji se mogu javiti osoblju kuhinje.