Na roditeljskom sastanku predstavljen projekt Volimo volontiranje

Logo Volimo volontiranje

Koprivnica – U sklopu projekta "Volimo volontiranje", financiranog u sklopu Europskog socijalnog fonda (Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020.) predstavljen je projekt Volimo volontiranje roditeljima na roditeljskom sastanku u Osnovnoj školi ˊAntun Nemčić Gostovinskiˋ Koprivnica.

Projekt provodi Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Gradom Koprivnica, Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije ˊRad na darˋ te koprivničkim osnovnim školama ˊAntun Nemčić Gostovinskiˋ, ˊĐuro Esterˋ i ˊBraća Radićˋ.

Predstavljanje projekta održalo se je 22. veljače u Osnovnoj školi ˊAntun Nemčić Gostovinskiˋ Koprivnica s ciljem pružanja informacije o projektu „Volimo volontiranje“ kao i mogućnostima volontiranja u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica.

U cilju kvalitetnijeg informiranja roditelja izrađen je letak o volonterstvu i Projektu koji se podijelio roditeljima, kako bi saznali informacije gdje i kako se zainteresirani mogu javiti za volontiranje. Na roditeljskom sastanku je prisustvovalo 60-tak roditelja.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

volimo volontiranje lenta eu

Roditeljski 1

Roditeljski 3

Roditeljski 4

Roditeljski 5

Roditeljsk 2