UČENIČKI KUTAK

Psihošpancir 2018.

Društvo psihologa Varaždin u suradnji sa Sveučilištem Sjever Varaždin i Međimurskim veleučilištem u Čakovcu za Vas, u 11. Tjednu psihologije, priređuje konferenciju Psihošpancir, koja će se održati u petak, 16. veljače i u subotu, 17. veljače 2018. godine na Sveučilištu Sjever u Varaždinu (104. brigade 1, 42000 Varaždin), a u ponedjeljak, 19. veljače na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu (Ul. bana Josipa Jelačića 22, 40000, Čakovec). 

Stotinjak stručnjaka iz cijele Hrvatske koji se bave mentalnim zdravljem, psihologa, psihijatara, medicinskih sestara/tehničara, održat će predavanja, interaktivna predavanja i radionice na kojima besplatno mogu sudjelovati svi zainteresirani građani.

Teme iz dječje, predškolske i školske, razvojne psihologije i ove godine se mogu pronaći u obilju predavanja, interaktivnih predavanja i radionica namijenjenim roditeljima, odgojiteljima, nastavnicima, pedagozima, defektolozima, rehabilitatorima, kao i svim ostalima kojima su djeca u centru profesionalnog ili osobnog interesa.

Datoteka za preuzimanje: Obavijest o konferenciji