Valentinovo 2024. - školska zadruga

Naši vrijedni zadrugari prigodnim su radovima obilježili i ovo Valentinovo. Učenici su uživali u izradi šarenih poklona, a isti su uveselili brojna srca i izmamili pokoji osmijeh.

Hvala svima koji su nas posjetili!

Učiteljica: Martina Hegedušić

valentinovo1

valentinovo2

 

Božićni štand 2023.

Dana 21.12.2023. Učenička zadruga „Nemčićevi suncokreti“ održala je tradicionalni Božićni štand u auli škole, a u razdoblju adventa učenici nižih razreda uz pomoć učiteljice Dragane Dukarić i naše tete Marije Mujić izradili su divne adventske vjenčiće. Njih su mogli kupiti svi zaposlenici naše škole u tjednima koji su prethodili Božiću.

U božićnoj prodaji ponovno su nam se priključili niži razredi uz vođenje učiteljice Ljupke Mihailović. Njihovim malim rukama izrađeni su magnetići, mini gnomići, čestitke... Uz naše proizvode koje su izradili mladi zadrugari izložen je bogat izložbeno-prodajni štand. Moglo se razgledati i kupiti male božićne kućice, magnete, vaze, mini boriće, naušnice, ogrlice, kožne ukrase za bor i slično. Ove godine naša je zadruga obogaćena dvjema novim voditeljicama - učiteljicama Sandrom Šimonek i Sanjom Kopači. Hvala im na novim proizvodima i idejama koje su razveselile sve prisutne!

Hvala svim učenicima i djelatnicima škole koji su ponovno pokazali veliko srce i podržali naš rad.

učiteljica Martina Hegedušić

sl1

sl2

sl3

sl4