Susret međužupanijske suradnje učeničkih zadruga

Susret međužupanijske suradnje voditelja, suradnika i učenika učeničkih zadruga Podružnica HUUZ-a Koprivničko-križevačke županije i Grada Zagreba

U subotu 22.2.2020. održan je Susret međužupanijske suradnje voditelja, suradnika i učenika učeničkih zadruga Podružnica HUUZ-a Koprivničko-križevačke županije i Grada Zagreba u OŠ Mihovil Pavlek Miškina, Đelekovec.

Na susretu su sudjelovale i naše učenice Gabrijela Markota i Tesa Harambaša zajedno s voditeljicom učeničke zadruge „Nemčićevi suncokreti“ Martinom Hegedušić.

Nakon održanog sastanka Podružnice HUUZ-a Koprivničko- križevačke županije uslijedio je prigodni program domaćina s pjesmom i recitacijom,a nakon njih i zanimljive radionice: Salvetna tehnika, Izrada sapuna, Izrada suvenira- keramičkih pločica s motivom brezovljanske kulture mlađeg kamenog doba, Makrame, Izrada svijeća i Kviling.

Na svakoj od radionica naučile smo zanimljive i korisne stvari, a koje se uskoro nadamo primijeniti i na našim radionicama. Po završetku radnih aktivnosti imali smo mali predah uz ručak i druženje, a zatim i zanimljiv razgled mjesta i mjesne crkve Đelekovec.

Martina Hegedušić

1

2

3

4

5

6

 

Božićni štand u školi 2019.

Dana 18.12.2019. i u našoj školi Mladi zadrugari imali su mali izložbeno- prodajni štand.

Djelatnici i učenici škole imali su priliku pogledati proizvode, a koje smo svo ovo vrijeme marljivo radili.

Hvala svima koji su naš trud podržali kupovinom, ali i svima onima koji su nam pomagali u radu.

učiteljica Martina Hegedušić

bozicni stand