Božićni štand 2021.

Dana 22.12.2021. “Nemčićevi suncokreti” uz pomoć Kulturno-kreativnog inkubatora uspješno su realizirali još jedan božićni štand. Posebno nas je razveselio velik broj malih posjetitelja i njihova vedra lica. Uz božićne proizvode, uredili smo i foto kutak u kojem je nastalo mnoštvo veselih fotografija.

Hvala svim djelatnicima i učenicima škole na posjeti i kupovini.

Učiteljica Martina Hegedušić

1

2

3

4

 

 

"Nemčićevi suncokreti" - Dan grada Koprivnice 2021.

Učenička zadruga „Nemčićevi suncokreti“ svojim je izložbeno-prodajnim štandom 6. studenog 2021. obilježila Dan grada. Nakon kraće pauze, ove smo se godine s veseljem pridružili slavlju 665. rođendana našeg grada.

U pripremi proizvoda i ove godine pomogli su nam mali kreativci Kulturno-kreativnog inkubatora s voditeljicom Helenom Balaško, dok je izložbeni dio kao i svakog puta jako lijepo ukrasila učiteljica Jelena Sabolić, voditeljica Umjetničke sekcije.

Od srca veliko hvala svim zadrugarima koji su u kratkom periodu izradili proizvode za naš štand: mirisne i pjenušave kugle za kupku, ogrlice, narukvice i privjeske od epoksi smole. Također, veliko hvala i svima koji su posjetili naš izložbeno-prodajni štand te svojim novčanim prilozima podržali rad mladih kreativaca.

Učiteljica Martina Hegedušić

1

2

3

4

5