Županijska smotra učeničkih zadruga 2019.

U petak 3. svibnja 2019. u Rasinji je održana VIII. Županijska smotra učeničkih zadruga Koprivničko-križevačke županije. Smotra se održala u vanjskom prostoru škole, a sudjelovalo je 14 od 22 zadruge s područja županije. Na početku, prisutne zadrugare pozdravili su ravnatelj škole Krunoslav Belaj i zamjenik župana Ratimir Ljubić. Kratak kulturno umjetnički program priredili su učenici OŠ Andrije Palmovića. Ove godine ponovno je bio novi bodovni način ocjenjivanja, a svaka zadruga imala je svog predstavnika u ocjenjivačkoj komisiji. Komisija je od 10 do 11:30 sati obilazila zadrugare i slušala predstavljanja njihovih zadruga i praktičnih radova. Rad naše zadruge predstavljale su: Ena Štimac, Ema Sokolić, Antea Valent i Natalija Kvakarić. Mentorice učenicama bile su učiteljice Jelena Sabolić, Helena Balaško i Martina Hegedušić.

I ove godine najbolja je bila UZ Kupina (OŠ Andrije Palmovića, Rasinja) te se zajedno s UZ Mak (OŠ Mihovil Pavlek Miškina, Đelekovec) plasirala na Državnu smotru zadruga.

Voditeljica UZ „Nemčićevi suncokreti“

Martina Hegedušić, prof. geografije

Rasinja-smotra

UZ "Nemčićevi suncokreti", Koprivnička bajka 2018.

I ove godine 21.12.2018. naši zadrugari održali su prodajnu izložbu u sklopu Koprivničke bajke.

Izložili smo i prodavali proizvode koje smo vrijedno radili na našim školskim radionicama: staklene lampione, božićne čestitke od konca i male eko boriće.

Hvala svima koji su nam pomogli u realizaciji ovih ideja,a najviše vrijednim rukama malih zadrugara.Voditeljica UZ "Nemčićevi suncokreti"
Martina Hegedušić

image001

image003

image005

image007

image009