PROJEKTI

Obilježili smo Europski dan jezika 2017.

Povodom Europskog dana jezika 26. rujna, učenici su se tijekom cijelog tjedna (25.-29. rujna 2017. g.) različitim aktivnostima uključili u obilježavanje tog dana. Izradili su zastavice europskih zemalja, koje su bile izložene u auli škole, označavali su zemlje na slijepoj karti Europe te su mogli pročitati opće informacije o jezicima pripremljenima također u auli.

Završnog su dana, u petak 29. rujna, učenici šestog, sedmog i osmog razreda sudjelovali u kvizu znanja. Podijeljeni u devet timova, učenici su na pitanja o jezicima tražili odgovore izložene na panoima u hodnicima škole, ali i služeći se internetom na nekoliko računala u učionicama. Osim točnosti odgovora važna je bila i brzina kojom su timovi pronalazili odgovore i tako stjecali dodatne bodove.

Tri su najbrža tima s najviše točnih odgovora nagrađena. Drugo i treće mjesto podijelili su s istim brojem bodova (21 bod) Klara Smiljanić, Laura Hasan i Nika Sačer (7. a) te Ivan Janeković i Lovro Mršić (7. d). Najuspješnije su bile Rafaela Kovačić Pavijač i Melina Kovač (8. b) s maksimalnim brojem bodova (26 bodova).

                                                                                                                                                             Čestitamo! 

image001

image002

image003

image004

image005

image006