Videokonferencijski sastanak (Teams)

WEBINAR PUTEM MS Teams-a ili VIDEOKONFERENCIJSKI SASTANAK

U Tjednu cjeloživotnoga učenja učiteljica Suzana Hergotić i učitelj Boris Tonc sudjelovali su temom naziva “Informacijsko komunikacijska tehnologija u nastavi” i organizirali Webinar putem MS Teams-a za učitelje. 

MS Teams je alat koji omogućava rad u virtualnom okruženju u realnom vremenu. Učitelji mogu u ovom alatu održavati virtualna predavanja u kojima učenici mogu aktivno sudjelovati uz pristup računalom, mobilnim telefonom ili tabletom.

Webinar odnosno videokonferencijski sastanak učitelji Suzana Hergotić i Boris Tonc organizirali su prvo Pozivnicom za učitelje i stručne suradnike naše škole da bi izlaganje organizirali 1. listopada 2020. od 19h do 20 h, zatvorenoga tipa. 

Prezentirana su dva predavanja. Učiteljica Suzana Hergotić prezentirala je učiteljima informacijsko komunikacijski sustav za pragmatično osmišljavanje,planiranje i upravljanje učenjem “GoConqr” s fokusom na oblikovanje tečaja za učenje ili pripreme. Učitelji će moći oblikovati pomoću digitalnih značajki: planove rada, sadržaj učenja za svoje učenike.

Učitelj Boris Tonc izlagao je o temi “Kako koristiti MS Teams za učenje na daljinu”. Nakon izlaganja učitelji će moći  samostalno formirati timove, voditi razgovor s članovima tima, dijeliti nastavni sadržaj i organizirati videokonferencijsku nastavu. 

Učitelji Suzana Hergotić i Boris Tonc su oformili MS Teams naziva “TCU TEAMS I & conqr | os-angostovinski-kc | 2020/2021” te  organizirali videokonferencijski sastanak. Prezentacije s gore navedenim temama dostupne su učiteljima u vidu ppt-a u MC Teams-u.

Učiti zajedno, znači međusobno poticanje, ohrabrivanje, dijeljenje znanja i surađivanje.  Zahvaljujemo svim sudionicima na odazivu i ukazanoj podršci.

POVEZNICA: http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/primjena-informacijsko-komunikacijske-tehnologije/

Za OŠ “Antun Nemčić Gostovinski” Koprivnica, učiteljica Suzana Hergotić i Boris Tonc

2a

3a

1a