Odlični rezultati naših sportaša na županijskim sportskim natjecanjima!

1. veljače 2019. godine učenici naše škole Pavao Bunić (3.b), Emanuel Bunić (5.c), Jan Horčička (5.c), Matej Zadro (6.a), i Josip Koštić (7.b) osvojili su naslov pobjednika na županijskom natjecanju ŠSD-a Koprivničko-križevačke županije u šahu te se plasirali među 24 najbolje škole u Hrvatskoj koji će se boriti za naslov Državnog prvaka u ožujku ove godine u Varaždinu.

Natjecanje se održalo u Sv. Ivanu Žabnu, u organizaciji OŠ Grigor Vitez, a osim naše škole nastupale su OŠ Ivan Lacković Croata Kalinovac i OŠ Vladimir Nazor Križevci

Rezultati natjecanja:

OŠ Vladimir Nazor Križevci – OŠ Antun Nemčić Gostovinski Koprivnica 1:3

OŠ Ivan Lacković Croata Kalinovac – OŠ Vladimir Nazor Križevci 1:3

OŠ Antun Nemčić Gostovinski Koprivnica - OŠ Ivan Lacković Croata Kalinovac 4:0

Voditelj:

Hrvoje Kodrić, mag.cin.

 

Sah1

Sah2


 

 

Učenici naše škole Bruno Ostriž (8.c), Fran Torma (7.a), Vinko Wolf (7.b) i Josip Šimunić (6.b) osvojili su prvo mjesto na županijskom natjecanju školskih sportskih društava u badmintonu koje je održano 7. veljače 2019. godine u Osnovnoj školi Gola. Time su se plasirali na Državno natjecanje koje će se u ožujku održati u Zadru. U muškoj konkurenciji natjecale su se 3 ekipe: ŠSD ”Prekodravac” Gola, ŠSD ”Reka” Gornja Rijeka i ŠSD ”ANG” Koprivnica.

Rezultati natjecanja:

  1. kolo: ”Prekodravac” – ”Reka” 1:3
  2. kolo: ”ANG” – ”Prekodravac”   3:2
  3. kolo: ”Reka” – ”ANG”               2:3

Našim učenicima želimo puno sportske sreće i uspjeha na Državnom prvenstvu!                                                                        

                                                                                               Voditeljica ekipe:

                                                                                               Danijela Šimek, prof.

Badminton1

Badminton2


 

 

Na županijskom natjecanju u rukometu, koje igralo u 8.2.2019. u Novigradu Podravskom u organizaciji OŠ Prof. Blaž Mađer, naše su djevojke osvojili prvo mjesto te tako stekli pravo nastupa na državnom prvenstvu ŠSD-a!

Odlično odigravši obje utakmice, pri čemu su u obje utakmice ostvarile pobjede, zasluženo su osvojile zlatnu medalju i naslov županijskih prvakinja. Prvo su u utakmici protiv domaćina OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac ostvarile pobjedu 21:11, a potom su i u odlučujućem susretu pobijedile OŠ Ljudevit Modec Križevci rezultatom 23:15. Za ŠSD „ANG“ nastupile su: Ema Balaško, Filipa Borščak Matić, Ivana Dražetić, Rea Posavec (sve 8.a), Anamari Bošnjak, Klara Švenda, Ivana Halavuk (sve 8.b), Nika Dedi (8.c), Ema Đuranek, Ela Skrbinšek (obje 8.d), Deona Pribanić (7.a), Hana Kobor, Nina Kovačević (obje 6.d) i Dora Ferčec (5.d).

Tako će i ove godine naše rukometašice nastupiti na Državnom natjecanju koje će se održati u Poreču od 2. do 4. svibnja, gdje će pokušati obraniti državno srebro osvojeno prošle godine.

Želimo im puno sreće i što bolji rezultat.

                           Voditelj:

Hrvoje Kodrić, mag.cin

Rukomet1