NATJECANJE HIPPO - English without borders

HIPPO REZULTATI

Dragi učenici i učenice,

znamo da nestrpljivo iščekujete rezultate izlučnog kruga natjecanja HIPPO - English Without Borders, stoga vas obavještavamo da su rezultati objavljeni na službenim stranicama natjecanja.

Možemo čestitati učenicima petog razreda Filipu Đurđini i Ivanu Praniću, koji su izborili nastavak natjecanja u kategoriji 1, kao i učenici sedmih i osmih razreda Karlo Vudrag, Leon Renjo i Mihovil Mađerić, koji su se natjecali u kategoriji 3.

Čestitamo i svim ostalim natjecateljima, kriteriji bodovanja su doista bili strogi. Sljedeći krug natjecanja održat će se već 24. ožujka 2018. u Križevcima!

Svi natjecatelji mogu pogledati svoje rezultate u izlučnom krugu na poveznici http://www.hippo-competition.org/eng/results.html pod odgovarajućom kategorijom i klikom na oznaku ZONE 14 CROATIA (na dnu tablice).

učiteljice engleskog jezika


 

 

Izlučni krug međunarodnog natjecanja u poznavanju engleskog jezika održao se u našoj školi u dvije grupe u petak, 23. veljače 2018. Sada već četvrtu godinu zaredom učenici viših razreda iskazali su interes i hrabrost da testiraju svoje jezične vještine. Izlučni krug testiranja sastojao se od dva dijela – čitanje i slušanje s razumijevanjem – a težina testova primjerena je dobi učenika.

Posebnost ovogodišnjeg natjecanja, koja nas posebno veseli, jest da su prvi put sudjelovali i učenici petih razreda te je ukupni odaziv zainteresiranih učenika bio najveći do sada – čak 37 kandidata!

Vjerujemo da ćemo imati predstavnike naše škole i u sljedećem krugu natjecanja koje će se održati u Križevcima u ožujku ove godine, a bude li i nešto sreće, i u završnici u Italiji sredinom svibnja.

Sretno svim kandidatima!

učiteljice engleskog jezika

IMG 20180223 145437

IMG 20180223 163521

IMG 20180223 163549