Moja županija bez korupcije

Antikorupcijsko povjerenstvo Koprivničko - križevačke županije raspisalo je natječaj pod nazivom "MOJA ŽUPANIJA BEZ KORUPCIJE". Cilj natječaja je podizanje svijesti o važnosti uloge građana i osobne odgovornosti u stvaranju društva s nultom tolerancijom na korupciju.

Na svečanosti  priređenoj u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ u Koprivnici, 12. 12. 2016. podijeljene su nagrade učenicima čiji su radovi izabrani kao najbolji. Sudjelovalo je 18 škola naše županije. Djeca i mladi svojim su likovnim i literarnim radovima te video uradcima pokazali kako prepoznaju problem korupcije u društvu i spremnost spriječiti je.

Tako je na poseban način obilježen i Međunarodni dan borbe protiv korupcije.

U skupini  učenika od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola, prvu nagradu za likovni rad Ocjenu treba zaslužiti, dobila je Maša Hadelan, učenica 3.c razreda naše škole. Mentorica učenici bila je Senka Pintarić.

Svim nagrađenim učenicima i mentorima zahvalnice je uručila V. Rupčić, predsjednica Županijske skupštine i potpredsjednica Antikorupcijskog povjerenstva.Zamjenik župana Ivan Pal uručio je učenicima novčane nagrade u iznosu od 1 000 kuna i društvenu igru za cijeli razred Čovječe ne korumpiraj se.

Više detalja na poveznici:

http://kckzz.hr/svecano-urucene-nagrade-moja-zupanija-bez-korupcije/