Stolnotenisači i rukometašice uspješni na županijskim natjecanjima

Nakon osvojenih prvih mjesta na međuopćinskim natjecanjima školskih sportskih društava, učenici i učenice naše škole sudjelovali su na županijskim natjecanjima i ostvarili zapažene rezultate.

Na natjecanju u stolnom tenisu koje je održano 1. veljače 2018. u OŠ Đuro Ester Koprivnica, naša ekipa u sastavu: Mihovil Mađerić (8.a), Karlo Vudrag (7.b), Marko Kovačić (7.b) i Filip Frankol (7.b) osvojila je 2. mjesto. Rezultatom 3:0 dečki su pobjedili ekipu OŠ Ljudevita Modeca iz Križevaca, a u drugom meču su izgubili od ekipe OŠ Prof. Franje Viktora Šignjara iz Virja rezultatom 3:1.

stolni tenis

Županijsko natjecanje u rukometu održano je 8. veljače 2018., a organizator je bila OŠ Prof. Blaž Mađer Novigrad Podravski. Ženska rukometna ekipa naše škole osvojila je prvo mjesto! Time je ostvarila plasman na poluzavršnicu državnog prvenstva koja će se igrati krajem ovog mjeseca. Cure su odigrale dvije utakmice, protiv učenica OŠ Ljudevita Modeca iz Križevaca te protiv učenica OŠ Grgura Karlovčana iz Đurđevca. U obje su utakmice ostvarile pobjedu. Za našu školu natjecale su se: Ema Balaško (7.a), Filipa Borščak Matić (7.a), Ivana Halavuk (7.b), Antea Valent (7.b), Klara Švenda (7.b), Nika Dedi (7.c), Ema Đuranek (7.d), Ela Skrbinšek (7.d) i Kristina Haramina (8.a).

                                                                                                          

rukomet

 

Voditeljica ekipa:

                                                                                                       Danijela Šimek,

                                                                                                           učiteljica TZK