Vijeće roditelja

Studeni 2019. u PŠ Reka

Dan sjećanja na Vukovar

U PŠ Reka, 18. studenoga,  s poštovanjem i ljubavlju prema žrtvi Vukovara obilježili smo Dan sjećanja na Vukovar. 

Prigodno uređenim panoom  u predvorju škole i kratkim filmom odali smo počast gradu heroju. U spomen na žrtve Vukovara učenici su zajedno sa svojim učiteljicama zapalili lampaše.

DSC 1170

DSC 1173

DSC 1175

DSC 1176

1

 

 

 


 

 

Školska olimpijada

Dana, 8. studenoga, učenici PŠ Reka sudjelovali su na Školskoj olimpijadi povodom Dana grada. Natjecali su se u atletskim disciplinama: trčanje, štafeta, skok u dalj i bacanje loptice. Osim što su se sportski ponašali na terenu i izvan njega zdušno su navijali i vratili se okićeni s 16 medalja i jednim peharom. Čestitamo!

1

2

3

4

5

6

7

 


 

 

Sigurnost u prometu

U utorak, 12. studenoga, učenicima 1.razreda PŠ Reka u goste je stigla policajka Aleksandra koja ih je upoznala s pravilima o sigurnosti u prometu kojih se trebamo svi pridržavati. Na poklon su dobili reflektirajuće kabanice za kišne jesenske dane.

1

2

3

4

 


 

Dan grada Koprivnice

U ponedjeljak, 11. studenoga u PŠ Reka održana je priredba povodom 663. rođendana grada Koprivnice. Ovaj rođendan posvetili smo koprivničkom sportu, uspješnim klubovima, sportašima i sportskim građevinama. Predstavili smo i svoje male uspješne sportaše koji su prezentirali sport kojim se bave i svoje uspjehe. Rođendanska želja bila je: čim više sportskih terena i adekvatnih prostora za mnogobrojne sportske klubove. Poslije priredbe zajedno smo se počastili sokom i kolačima.

1

2

3

4

5

6

7

8

9