"Volimo volontiranje" u prosincu 2018.

Logo Volimo volontiranje

U centru Supernova prikupljeno 110 kilograma hrane i higijenskih potrepština

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa  Koprivnica je u subotu 15. prosinca 2018. godine organiziralo i provelo još jednu akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, a u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’. Akcija je održana u centru Supernova uz pomoć naših vrijednih volontera koji su u trgovačkom centru dijelili letke prema kojima su kupci mogli donirati namirnice za najpotrebitije. Sugrađani su i ovaj put bili široke ruke te donirali 110 kilograma raznih prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština.

Sve prikupljene donacije biti će podijeljene našim korisnicima u Socijalnoj samoposluzi gdje se barem jednom tjedno, a u ovo predblagdansko vrijeme i češće,  pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Još jednom zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama kojima su omogućili da i dalje provodimo našu humanitarnu djelatnost te nastavimo pomagati najpotrebitijima. Ovim putem također pozivamo sve one koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, da ih mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

Projekt 'Volimo volontiranje'  financiran je iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program 'Učinkoviti ljudski potencijali' 2014.-2020.) te se provodi od 01. rujna 2017. godine. Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole 'Đuro Ester', 'Braća Radić' i 'Antun Nemčić Gostovinski' te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije 'Rad na dar'.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

0

1

2

3

 

 


 

 

Učenici Osnovne škole "Braća Radić" prikupili oko 500 kg prehrambenih proizvoda

Učenici Osnovne škole „Braća Radić“, u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Koprivnica, prikupljali su prehrambene namirnice i higijenske potrepštine na Volonterskoj točki u svojoj školi. Akcija prikupljanja osmišljena je u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’, a sve donacije namijenjene su za socijalno potrebite sugrađane.

Naši vrijedni i susretljivi volonteri marljivo su u srijedu 12. prosinca ’18. prikupljali donacije i odlagali u košaru sve donirano. Njihovi plemeniti školski prijatelji i kolege bili su vrlo darežljivi te donirali oko 500 kg različitih prehrambenih namirnica i 153 komada higijenskih potrepština.

Sve će donacije biti podijeljene korisnicima Socijalne samoposluge.

U ime Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, partnera u projektu i naših vrijednih volontera zahvaljujemo svima na ovoj nesebičnoj gesti humanosti i solidarnosti!

Projekt ‘Volimo volontiranje’, u sklopu kojeg se održavaju akcije prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, financiran je iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program ‘Učinkoviti ljudski potencijali’ 2014.-2020.), a provodi se od 01. rujna 2017. godine. Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole „Đuro Ester“, „Braća Radić“ i „Antun Nemčić Gostovinski“ te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

1

2

3

 


 

 

U KTC-u i Kauflandu prikupljeno 270 kilograma raznih prehrambenih namirnica

KOPRIVNICA – U robnim centrima KTC i Kaufland u Koprivnici, provedene su akcije prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u sklopu projekta 'Volimo volontiranje'. Akcija je održana u subotu 8. prosinca 2018. godine, a uz pomoć volontera Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica koji su na ulazu u trgovinu dijelili letke s popisom namirnica koje se mogu donirati. Tom je prilikom u Kauflandu prikupljeno 120 kilograma prehrambenih namirnica, a u KTC-u 150 kg, ukupno 270 kg raznih prehrambenih namirnica. Prikupljeno je i 56 komada raznih higijenskih potrepština.

Naši su sugrađani još jednom velikodušno podržali akciju te donirali brašno, tjesteninu, ulje, rižu i ostale namirnice koje će biti podijeljene građanima slabijeg imovinskog stanja.

Još jednom zahvaljujemo svima na donacijama čime su omogućili da pomognemo najpotrebitijima te pozivamo sve koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, da ih mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

Napominjemo kako će naša košarica za donirane namirnice biti cijeli sljedeći tjedan, od 10. do 14. prosinca 2018. godine u Kauflandu, u Koprivnici. Pozivamo vas da ubacite nešto od prehrambenih i higijenskih namirnica u košaricu kako bismo u ovo predblagdansko vrijeme još više bili solidarni s onima koji nemaju te kako bismo podržali akciju Vaš dar za pravu stvar u tjednu solidarnosti.

Projekt 'Volimo volontiranje' u sklopu kojeg se održavaju akcije prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu financiran je iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program 'Učinkoviti ljudski potencijali' 2014.-2020.), a provodi se od 01. rujna 2017. godine. Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole „Đuro Ester“, „Braća Radić“ i „Antun Nemčić Gostovinski“ te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

 

 

naslovna 580x435

1 580x435

3 580x435

4 580x435

 

volimo volontiranje lenta eu