Natjecanje učenika u projektu „Knowledge Well“

Završno natjecanje učenika u projektu „Knowledge Well“

Drugo i završno natjecanje učenika u znanju u sklopu projekta „Knowledge Well“ održano je u srijedu, 26. siječnja 2022. Sudjelovali su učenici koprivničkih škola te učenici iz Pečuha I Heviza, a online natjecanje je ovog puta organizirala mađarska strana. Naši su učenici opet pokazali izvrsno znanje iz sadržaja koji su se obrađivali na radionicama.

Na natjecanju iz informatike sudjelovale su Ava Magdić (najbolje riješila zadatke), Katja Gregurić i Eva Banek. Zadatke iz matematike uspješno su riješili Noa Belobrk, Marta Kuparić i Jakov Salajpal.

Najbolje riješene zadatke iz kemije imala je Antonia Novak, a uspješno su ih riješili i Jan Letica i Matej Jurčić. Na natjecanju iz biologije sudjelovali su Lucija Razman, Noel Mađerić i Vito Dević.

Na natjecanju iz povijesti sudjelovali su Josip Sušilović, Dora Fucak i Mateo Žufika i sve su zadatke točno riješili. Zadatke iz geografije rješavale su Tesa Harambaša (najbolje riješila zadatke) i Vita Gašparić.

Čestitamo svim učenicima!

Natjecanje6

 


 

U srijedu, 12. siječnja 2022., održano je natjecanje učenika u sklopu projekta Knowledge Well. Sudjelovali su učenici naše škole, učenici škola Braća Radić, Đuro Ester te učenici iz Pečuha i Heviza. Provjeravala su se obrazovna postignuća stečena na radionicama iz povijesti, geografije, biologije, kemije, informatike i matematike. Postignuti rezultati pokazali su da su učenici izvrsno usvojili sadržaje odrađene na radionicama.

Na natjecanju iz povijesti sudjelovali su Dora Fucak, Josip Sušilović, Mateo Žufika(riješili točno sve zadatke),iz geografije su sudjelovali Tesa Harambaša (riješila sve zadatke točno), Vita Gašparić i Eva Papić Bogadi.

Na natjecanju iz biologije sudjelovali su Lucija Razman (riješila sve zadatke točno), Vito Dević i Noel Mađerić, a na natjecanju iz kemije sudjelovali su Antonia Novak(sve zadatke riješila točno) i Jan Letica.

Iz matematike sudjelovali su Marta Kuparić (sve zadatke je točno riješila), Jakov Salajpal i Noa Belobrk, a iz IT područja sudjelovale su Ava Magdić i Eva Banek(sve zadatke točno riješile ) i Katja Gregurić.

Do kraja projekta ostaje još jedno natjecanje koje će organizirat mađarski partneri iz Heviza te će biti održano krajem siječnja.

Čestitamo svim učenicima na odličnim rezultatima.

Natjecanje

Natjecanje2

Natjecanje3

Natjecanje4