Nemčići uspješni na natječaju ‘Volim Podravinu i Prigorje’

U koprivničkom kinu Velebit u srijedu, 2. svibnja svečano su uručena priznanja za najbolje likovne i literarne radove na natječaju Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije „Volim Podravinu i Prigorje“.

Ovogodišnja tema bila je „Dragi gosti dobro došli u Koprivničko-križevačku županiju“, a na natječaj su pristigla 52 likovna rada iz 19 dječjih vrtića, 121 likovni rad iz 19 osnovnih škola te 29 literarnih radova iz 11 osnovnih škola.

U kategoriji likovnih radova učenika osnovnih škola ocjenjivački sud u sastavu Krešimir Blažek, stručni suradnik u TU TZ KKŽ, Danijela Vrtiprah, profesorica hrvatskog jezika te Ignac Horvat, nastavnik likovnog odgoja u mirovini, dodijelio je 1. nagradu sa zlatnim znakom učenicama 4.c razreda Petri Salajpal i Ziti Crljen mentorice Senke Pintarić, dok je Lana Kovačić učenica 4. razreda PŠ Jagnjedovec pohvaljena za svoj rad. Mentorica je bila Ivana Zrinjski.

Uspjeh smo postigli i u kategoriji literarnih radova. Mihaelu Frankol, učeniku 4. razreda PŠ Jagnjedovec mentorice Ivane Zrinjski sud dodijelio je 2. mjesto sa srebrnim znakom za lirsku pjesmu „Dobrodošli u Podravinu“.

Maša Hadelan, učenica 4.c razreda pod mentorstvom učiteljice savjetnice Senke Pintarićza lirsku pjesmu „Dođite!“ nagrađena je 3. mjestom i brončanim znakom.

 

Poveznice:

https://kckzz.hr/skolarcima-i-vrticarcima-urucena-priznanja-u-sklopu-natjecaja-volim-podravinu-i-prigorje/

https://drava.info/2018/05/natjecaj-volim-podravinu-i-prigorje/

https://epodravina.hr/foto-dodijeljene-su-nagrade-najkreativnijim-osnovnoskolcima-vrticarcima-zupan-koren-posebnosti-naseg-kraja-najiskrenije-se-ocrtavaju-u-ocima-nasih-najmladih/