Područna škola Jagnjedovec

Adresa: Jagnjedovec, Jagnjedovec 93
Broj i naziv pošte: 48 000 Koprivnica
Županija: Koprivničko - križevačka
Broj telefona :048 / 864-106

Božićna priredba u Jagnjedovcu, 2018.

Dana 20. prosinca 2018. bio je poseban dan za naše školarce. Nakon kićenja bora pred crkvom, vratili su se u školu na završne pripreme za božićnu priredbu. U poslijepodnevnim satima stigli su u našu školu veliki i mali, odrasli i djeca s ciljem da proslave rođenje malog Isusa te isprate s veseljem ovu godinu. Tako su gosti mogli zaplesati na „Jingle bell rock“ i „Santa Claus is coming to town“ uz veselu plesnu skupinu naše područne škole, zapjevati „Novogodišnju pjesmu“ uz naš mali raspjevani zbor te zapljeskati našim malim glumcima i recitatorima. Bilo je čarobno i veselo. U zadnji tren stigao je na saonicama i djeci najdraži - Djed Božićnjak. Sve nas je pozdravio svojim tradicionalnim pozdravom: Ho, ho, ho! Sa svojom pomoćnicom-našom spremačicom Mirelom podijelio je djeci darove te im zaželio sretan Božić i uspješnu Novu godinu.

B03

B1

B2

B3

B4

B5

B7

B8

B9

B10

B6

Dan grada Koprivnice 2018. u PŠ Jagnjedovec

U srijedu, 7.studenog 2018. obilježili smo 662. rođendan grada Koprivnice.

Uz roditelje, braću, sestre, bake i djedove, priredbu koju su pripremali vrijedni učenici, uveličao je i naš dragi gost – Dario Jembrek, pročelnik Službe ureda gradonačelnika.

Druženje smo završili uz malu čajanku i kao i uvijek, dobro smo se zabavili.

G1

G2

G3

G4

G5

G6

G7

G8

G9

G09

 

 

Zdrava prehrana i berba jabuka u PŠ Jagnjedovec

U utorak, 25.9.2018. medicinska sestra Maja Krvar održala je učenicima,roditeljima i bakama predavanje na temu „Zdrava prehrana“. Skrenula im je pozornost kako je doručak najvažniji obrok u danu, da ga ne smijemo preskakati i objasnila nam što sve sadržava zdrav doručak. Učenici su dobili i edukativne letke koji potiču na razmišljanje „Hranite li se i vi zdravo?“. Budući da smo saznali da treba jesti puno voća i povrća, već istog dana marljivo smo krenuli u berbu jabuka u školskom dvorištu kojima ćemo se sladiti za užinu u nadolazeće hladne dane.

Z1

Z2

Z3

Z4

Z5

Z6

Početak šk. god. 2018./2019. u PŠ Jagnjedovec

PRVI DAN NASTAVE I EDUKACIJA PRVAŠIĆA O SIGURNOSTI U PROMETU U PŠ JAGNJEDOVEC

Dana 3.rujna 2018. započeli smo veselo još jednu školsku godinu. Po prvi puta su sjeli u školske klupe naši mali prvašići Leon i Lovro koji su bili jako uzbuđeni. Posjetila nas je zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec, pročelnica za društvene djelatnosti Ana Mlinarić i naša ravnateljica te su podijelili prvašićima prigodne poklončiće i zaželjeli im uspješnu novu školsku godinu.

Rujan je obilježila i edukacija prvašića o sigurnosti u prometu. Gospodin Ivica Ressler ,predstavnik HAK-a te policijska službenica Aleksandra Krnjašić održali su predavanje kako se oprezno kretati u prometu. Prometna pravila ponovili su i učenici 2.,3 i 4. razreda. Za aktivno sudjelovanje učenici 1.razreda dobili su edukacijske bojanke, reflektirajuće prsluke i kabanice.

DSC 0123

P1

P4

P2