Područna škola Jagnjedovec

Adresa: Jagnjedovec, Jagnjedovec 93
Broj i naziv pošte: 48 000 Koprivnica
Županija: Koprivničko - križevačka
Broj telefona :048 / 864-106

Završna priredba u PŠ Jagnjedovec 2019.

Dana 12.6.2019. učenici PŠ Jagnjedovec održali su završnu priredbu kojom su obilježili kraj nastavne godine i dolazak ljeta. Svi su s veseljem po posljednji puta ove školske godine ukrasili školsku ploču tako da su nacrtali sebe i potpisali se pokraj crteža. I ove su četiri godine bile posebne i lijepe, iako je ponekad bilo i malo tuge i pokoja suza. S voditeljima Emom,Paolom i Lukom pjesmom, plesom, recitacijama i igrokazima pokazali su koliko su bili dobri u izvršavanju školskih obveza, ali i aktivni u izvannastavnim aktivnostima.

Svima želimo dugo, toplo ljeto te puno odmora i nezaboravnih trenutaka!

P1

P2

P3

P5

P4

 

Eko predavanje u područnim školama

EKO PREDAVANJE U PŠ REKA I PŠ JAGNJEDOVEC

31.5.2019. Ivana Smolak, vanjska suradnica Vetropacka održala je u PŠ Reka i PŠ Jagnjedovec eko predavanje na temu „Održivo gospodarenje otpadom i kakve to ime veze s nama?“ Učenici su upoznati kako pravilno odlagati otpad i o važnost recikliranja. Također su informirani o posljedicama neodgovornog odlaganja otpada, a to su: onečišćeni zrak, voda, tlo, brdo smeća te ugrožene biljke i životinje. Predavanje je završilo jednom poučnom izrekom „Bolje spriječiti nego prirodu liječiti!“.

E1

E3

E4

E2

Dan planeta Zemlje u PŠ Jagnjedovec 2019.

16.4.2019. mali Jagnjedovčani zajedno sa svojom učiteljicom povodom Dana planeta Zemlje proveli su akciju prikupljanja staroga papira. U suradnji s Unija papirom napunili smo kontejner te pridonijeli čišćem okolišu. Vrijedne ruke naših učenika uz pomoć mještana Jagnjedovca prikupile su ove godine 720 kg papira.

P1

P2

P4

P3

 

Dan darovitih učenika i Svjetski dan voda u PŠ Jagnjedovec

Dana 21.3.2019.obilježili smo Dan darovitih učenika. S osmijehom na licu mali Jagnjedovčani predstavili su igrokaz koji su sami osmislili, pjevne, plesne i glazbene točke, prezentacije slikarskih umijeća i sportskih aktivnosti – bacanje loptice, „akrobacije“ obručima i sl. Učenici su pokazali bogatstvo različitih talenata, ali i naučili kako su marljivost i upornost neophodni za postizanje rezultata.

D1

D4

D2

D3

D5

D6

D7

D8


 

 

Učenici PŠ Jagnjedovec 22.3.2019. obilježili su Svjetski dan voda kroz različite aktivnosti: čitanje prigodnih pjesama i priča vezanih uz vodu, crtanje pjesničkih slika te izrada plakata. Podsjetili smo se za što nam je sve potrebna voda te na svakodnevnu štednju vode bez koje nema života.

V1

V2

V3

V4