Područna škola Jagnjedovec

Adresa: Jagnjedovec, Jagnjedovec 93
Broj i naziv pošte: 48 000 Koprivnica
Županija: Koprivničko - križevačka
Broj telefona :048 / 864-106

Eko radionica u PŠ Jagnjedovec

U srijedu 7.ožujka 2018. gđa Sonja Hlebar iz Udruge za održivi razvoj Hrvatske došla je u goste malim Jagnjedovčanima i njihovim učiteljicama. Učenici su kroz zanimljivu prezentaciju naučili važnost razvrstavanja otpada te sudjelovali u zanimljivoj natjecateljskoj igri „Razvrstaj otpad u odgovarajući spremnik.“

„Razveselili su nas simpatični spremnici Petko Peti, Straško Strašić, Limenko Lim, Bocko Boca i Vila Papirica. Bilo je poučno i zabavno“, kažu oduševljeni učenici nakon održane eko radionice.

received 10211570040912646

received 10211570041072650

received 10211570042192678

received 10211570048792843

received 10211570041112651

Maškare u PŠ Jagnjedovec 2018.

Veselje pokladnog utorka 13. veljače 2018. nije nas ni ovaj put zaobišlo. Tog su se dana pojavili u školi vampir, bubamare, doktorica, klaun, duh, vještica, kauboj, Spidermen, gospodarica zla, zečica, djevojka iz budućnosti i čarobnjak. Prošetali smo selom u karnevalskoj povorci, svirali, pjevali i svima veselo mahali. Naši vrijedni četvrtaši izradili su Fašnika kojeg smo osudili za sve ono ružno što nam se dogodilo prošle godine. Za kraj smo se zasladili ukusnim krafnama i fritulama koje su nam pripremile učiteljica Sanja i naša spremačica Mirela.

M01

M02

M08

M07

M03

Posjet gimnazijalaca PŠ Jagnjedovec

U srijedu, 24. siječnja, našu malu školu posjetili su profesorica kemije i biologije Mišela Lokotar i njeni veliki đaci iz 1. c razreda Gimnazije “Fran Galović” koji su zainteresirani za zanimanja kao što su učitelj, profesor, logoped, psiholog, pedagog i defektolog. U goste su nam stigli s ciljem da nas nauče što je pokus, kako se izvodi i kako se kod izvođenja pokusa ispravno vode bilješke. Uz vodstvo profesorice Mišele Lokotar pokazali su nam nekoliko zanimljivih pokusa kao što su npr. kako napuhati balon pomoću sode bikarbone i octa ili kako se osvježiti limunadom koja nije kisela i ne šteti našim zubićima. Gimnazijalci su na zabavan i zanimljiv način malim Jagnjedovčanima pomagali oko izvođenja pokusa i rješavanja nastavnih listića. Na kraju susreta u znak zahvale, gimnazijalcima smo za uspomenu poklonili likovne radove s obrađenom temom pokusa. Ponudili smo ih i čašicom zelenog smoothija koji smo sami napravili od naranči, banana i zelene potočarke. Oduševljenje je bilo obostrano. Mi smo puno toga naučili i ponovili, a gimnazijalci su otkrili čari koje pružaju pedagoška zanimanja i rad s djecom. Posjet gimnazijalaca zasigurno ćemo dugo pamtiti kao i nove, velike prijatelje koje smo imali prilike upoznati.   

Posjet gimnazijalaca
Posjet gimnazijalaca
Posjet gimnazijalaca
Posjet gimnazijalaca
Posjet gimnazijalaca
Posjet gimnazijalaca
Posjet gimnazijalaca
Posjet gimnazijalaca
Posjet gimnazijalaca
Posjet gimnazijalaca
Posjet gimnazijalaca
Posjet gimnazijalaca
Posjet gimnazijalaca
Posjet gimnazijalaca
Posjet gimnazijalaca
Posjet gimnazijalaca
Posjet gimnazijalaca
Posjet gimnazijalaca

 

Učenici PŠ Jagnjedovec uspješni na natječaju usmene predaje u Noći muzeja

Trinaesta Noć muzeja održana je u petak, 26. siječnja 2018. godine u više od 200 muzeja, galerija, ustanova, udruga i klubova u više od 100 hrvatskih gradova.

U našoj koprivničkoj Galeriji uz izložbu “Čudesni svijet nadnaravnih bića” proglašeni su i najbolji radovi pristigli na natječaj ‘naj naj usmene predaje’ koje su nagradile autorice izložbe. Učenici 2. i 4. razreda PŠ Jagnjedovec: Ema Zovko, Gabriel i Mihael Frankol, Nikolina Kolarić, Lana Kovačić i Antonio Pintarić Rendulić svi redom nagrađeni su za svoje interpretacije čudesnih, mitskih bića Podravine. Radosni i ponosni na uspjeh koji smo postigli s našim roditeljima prošetali smo i do koprivničkog Muzeja gdje smo pogledali izložbu o zlatnim uspjesima ženskog rukometa u Koprivnici pod nazivom “Rukometašice zlatnog sjaja– Rukometni klub Podravka”.

Naša prva zajednička noć koja će nam ostati u lijepom sjećanju.

1

4

5

2