Područna škola Jagnjedovec

Adresa: Jagnjedovec, Jagnjedovec 93
Broj i naziv pošte: 48 000 Koprivnica
Županija: Koprivničko - križevačka
Broj telefona :048 / 864-106

Prvi dan nastave i HOD 2019. u PŠ Jagnjedovec

Prvi dan nastave u PŠ Jagnjedovec, 2019.

Dana 9. rujna 2019. započeli smo novu nastavnu godinu. Okupili smo sve naše učenike te zajedno krenuli u nove pobjede. Na početku smo se svi upoznali s novim prvašićima, koji su s veseljem sjeli u školske klupe. Igrali smo igru upoznavanja, ponovili razredna pravila, pjevali poznate pjesmice te igrali svima poznate igre. U 11:30 sati u školu nas je došla pozdraviti naša ravnateljica Gordana Gazdić Buhanec zajedno sa zamjenicom gradonačelnika Melitom Samoborec, pročelnicima Darijom Jembrekom i Anom Mlinarić te našom pedagoginjom Katarinom Križić. Ravnateljica i zamjenica gradonačelnika obratile su nam se lijepim riječima i zaželile svima sreću u novoj nastavnoj godini.

IMG 1831

IMG 1832

IMG 1833

 


 

 


Hrvatski olimpijski dan u PŠ Jagnjedovec, 2019.

Dana 11. rujna 2019. obilježili smo Hrvatski olimpijski dan. Uz prezentaciju učili smo o nastanku Olimpijskih igara, nabrojili uspješne hrvatske sportaše koji su osvojili medalje te odigrali kviz. Brojnim štafetnim i elementarnim igrama podigli smo svijest o važnosti bavljenja nekom aktivnosti te smo razvijali sportski duh. Na kraju dana, učenici su crtali olimpijske krugove te u njima prikazali u kojem sportu bi se željeli natjecati.

hod

hod1

hod2

hod3

Završna priredba u PŠ Jagnjedovec 2019.

Dana 12.6.2019. učenici PŠ Jagnjedovec održali su završnu priredbu kojom su obilježili kraj nastavne godine i dolazak ljeta. Svi su s veseljem po posljednji puta ove školske godine ukrasili školsku ploču tako da su nacrtali sebe i potpisali se pokraj crteža. I ove su četiri godine bile posebne i lijepe, iako je ponekad bilo i malo tuge i pokoja suza. S voditeljima Emom,Paolom i Lukom pjesmom, plesom, recitacijama i igrokazima pokazali su koliko su bili dobri u izvršavanju školskih obveza, ali i aktivni u izvannastavnim aktivnostima.

Svima želimo dugo, toplo ljeto te puno odmora i nezaboravnih trenutaka!

P1

P2

P3

P5

P4

 

Eko predavanje u područnim školama

EKO PREDAVANJE U PŠ REKA I PŠ JAGNJEDOVEC

31.5.2019. Ivana Smolak, vanjska suradnica Vetropacka održala je u PŠ Reka i PŠ Jagnjedovec eko predavanje na temu „Održivo gospodarenje otpadom i kakve to ime veze s nama?“ Učenici su upoznati kako pravilno odlagati otpad i o važnost recikliranja. Također su informirani o posljedicama neodgovornog odlaganja otpada, a to su: onečišćeni zrak, voda, tlo, brdo smeća te ugrožene biljke i životinje. Predavanje je završilo jednom poučnom izrekom „Bolje spriječiti nego prirodu liječiti!“.

E1

E3

E4

E2

Dan planeta Zemlje u PŠ Jagnjedovec 2019.

16.4.2019. mali Jagnjedovčani zajedno sa svojom učiteljicom povodom Dana planeta Zemlje proveli su akciju prikupljanja staroga papira. U suradnji s Unija papirom napunili smo kontejner te pridonijeli čišćem okolišu. Vrijedne ruke naših učenika uz pomoć mještana Jagnjedovca prikupile su ove godine 720 kg papira.

P1

P2

P4

P3