Područna škola Jagnjedovec

Adresa: Jagnjedovec, Jagnjedovec 93
Broj i naziv pošte: 48 000 Koprivnica
Županija: Koprivničko - križevačka
Broj telefona :048 / 864-106

Dan grada Koprivnice 2018. u PŠ Jagnjedovec

U srijedu, 7.studenog 2018. obilježili smo 662. rođendan grada Koprivnice.

Uz roditelje, braću, sestre, bake i djedove, priredbu koju su pripremali vrijedni učenici, uveličao je i naš dragi gost – Dario Jembrek, pročelnik Službe ureda gradonačelnika.

Druženje smo završili uz malu čajanku i kao i uvijek, dobro smo se zabavili.

G1

G2

G3

G4

G5

G6

G7

G8

G9

G09

 

 

Zdrava prehrana i berba jabuka u PŠ Jagnjedovec

U utorak, 25.9.2018. medicinska sestra Maja Krvar održala je učenicima,roditeljima i bakama predavanje na temu „Zdrava prehrana“. Skrenula im je pozornost kako je doručak najvažniji obrok u danu, da ga ne smijemo preskakati i objasnila nam što sve sadržava zdrav doručak. Učenici su dobili i edukativne letke koji potiču na razmišljanje „Hranite li se i vi zdravo?“. Budući da smo saznali da treba jesti puno voća i povrća, već istog dana marljivo smo krenuli u berbu jabuka u školskom dvorištu kojima ćemo se sladiti za užinu u nadolazeće hladne dane.

Z1

Z2

Z3

Z4

Z5

Z6

Početak šk. god. 2018./2019. u PŠ Jagnjedovec

PRVI DAN NASTAVE I EDUKACIJA PRVAŠIĆA O SIGURNOSTI U PROMETU U PŠ JAGNJEDOVEC

Dana 3.rujna 2018. započeli smo veselo još jednu školsku godinu. Po prvi puta su sjeli u školske klupe naši mali prvašići Leon i Lovro koji su bili jako uzbuđeni. Posjetila nas je zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec, pročelnica za društvene djelatnosti Ana Mlinarić i naša ravnateljica te su podijelili prvašićima prigodne poklončiće i zaželjeli im uspješnu novu školsku godinu.

Rujan je obilježila i edukacija prvašića o sigurnosti u prometu. Gospodin Ivica Ressler ,predstavnik HAK-a te policijska službenica Aleksandra Krnjašić održali su predavanje kako se oprezno kretati u prometu. Prometna pravila ponovili su i učenici 2.,3 i 4. razreda. Za aktivno sudjelovanje učenici 1.razreda dobili su edukacijske bojanke, reflektirajuće prsluke i kabanice.

DSC 0123

P1

P4

P2

Završna priredba u PŠ Jagnjedovec 2018.

I rastanka nam kucnu čas…Svaki je rastanak težak… tako barem kažu…. Iako se ne rastaju sa Školom, učenici 4. razreda rastaju se sa svojim učiteljicama. A ove su četiri godine bile posebne i lijepe, iako je ponekad bilo i malo tuge i pokoja suza. Odlučili su zato naši četvrtaši pokazati što su sve činili kroz ove četiri godine pa su zajedno s učenicima prvog, drugog i trećeg razreda pripremili program kojim su se oprostili od naše male Područne škole. Pjesmom, plesom, recitacijama i prezentacijom o nezaboravnom maturalcu pokazali su koliko su bili dobri i aktivni u izvršavanju školskih obveza, na izvanučioničnoj nastavi, ali i u izvannastavnim aktivnostima. Nakon priredbe simbolično samo razbili i pinjatu s brojem 4 i počastili se slatkišima.

p1

p2

P3

P 4

p5

P 6

p7

P8