Područna škola Jagnjedovec

Adresa: Jagnjedovec, Jagnjedovec 93
Broj i naziv pošte: 48 000 Koprivnica
Županija: Koprivničko - križevačka
Broj telefona :048 / 864-106

Početak šk. god. 2018./2019. u PŠ Jagnjedovec

PRVI DAN NASTAVE I EDUKACIJA PRVAŠIĆA O SIGURNOSTI U PROMETU U PŠ JAGNJEDOVEC

Dana 3.rujna 2018. započeli smo veselo još jednu školsku godinu. Po prvi puta su sjeli u školske klupe naši mali prvašići Leon i Lovro koji su bili jako uzbuđeni. Posjetila nas je zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec, pročelnica za društvene djelatnosti Ana Mlinarić i naša ravnateljica te su podijelili prvašićima prigodne poklončiće i zaželjeli im uspješnu novu školsku godinu.

Rujan je obilježila i edukacija prvašića o sigurnosti u prometu. Gospodin Ivica Ressler ,predstavnik HAK-a te policijska službenica Aleksandra Krnjašić održali su predavanje kako se oprezno kretati u prometu. Prometna pravila ponovili su i učenici 2.,3 i 4. razreda. Za aktivno sudjelovanje učenici 1.razreda dobili su edukacijske bojanke, reflektirajuće prsluke i kabanice.

DSC 0123

P1

P4

P2

Završna priredba u PŠ Jagnjedovec 2018.

I rastanka nam kucnu čas…Svaki je rastanak težak… tako barem kažu…. Iako se ne rastaju sa Školom, učenici 4. razreda rastaju se sa svojim učiteljicama. A ove su četiri godine bile posebne i lijepe, iako je ponekad bilo i malo tuge i pokoja suza. Odlučili su zato naši četvrtaši pokazati što su sve činili kroz ove četiri godine pa su zajedno s učenicima prvog, drugog i trećeg razreda pripremili program kojim su se oprostili od naše male Područne škole. Pjesmom, plesom, recitacijama i prezentacijom o nezaboravnom maturalcu pokazali su koliko su bili dobri i aktivni u izvršavanju školskih obveza, na izvanučioničnoj nastavi, ali i u izvannastavnim aktivnostima. Nakon priredbe simbolično samo razbili i pinjatu s brojem 4 i počastili se slatkišima.

p1

p2

P3

P 4

p5

P 6

p7

P8

Jagnjedovčani na izvanučioničnoj nastavi u Ješkovu

U petak 25.5.2018. učenici 1.b razreda i učenici PŠ Jagnjedovec bili su na izvanučioničnoj nastavi u Ješkovu. Posjetili su i upoznali umjetničke, prirodne i društvene znamenitosti Art centra Ješkovo u svom zavičaju Podravini, promatrali promjene u prirodi u kasno proljeće, biljni i životinjski svijet, tok rijeke Drave, osluškivali šum vode i cvrkut ptica. Prepuni dojmova nakon šetnje prirodom prepustili su se mašti i uživali u radionici glinom pod vodstvom gospodina Dragutina Ciglara koji nas je lijepo ugostio i pohvalio učenike za izrazitu kreativnost. Kao i uvijek, dobro smo se zabavili.

J1

J2

J4

J5

J7

J8

J10

J3

J6

J9

 

Natječaj "Haiku kraj mogile" 2018.

Učenici Područnih škola Jagnjedovec i Reka bili su uspješni na natječaju Haiku kraj mogile koji drugu godinu zaredom organizira Aikido klub „Hohoemi“ iz Oroslavja. Učenica Nikolina Kolarić iz Jagnjedovca osvojila je 1. nagradu za svoju hajgu, a učenici Lukas Lončar i Vanesa Horvat iz Reke 2. nagradu. Pohvaljen je haiku učenice Lane Kovačić i učenika Antonia Pintarić Rendulić iz Jagnjedovca, a u zbornik su uvršteni radovi Antonije Oršuš i Petre Krnjak iz Reke te Mihaela Frankola i Eme Zovko iz Jagnjedovca. Bili smo u Oroslavju i primili svoje pohvale i nagrade. Čestitke učenicima!

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9