Članci

Natjecanje učenika u projektu „Knowledge Well“

U srijedu, 12. siječnja 2022., održano je natjecanje učenika u sklopu projekta Knowledge Well. Sudjelovali su učenici naše škole, učenici škola Braća Radić, Đuro Ester te učenici iz Pečuha i Heviza. Provjeravala su se obrazovna postignuća stečena na radionicama iz povijesti, geografije, biologije, kemije, informatike i matematike. Postignuti rezultati pokazali su da su učenici izvrsno usvojili sadržaje odrađene na radionicama.

Na natjecanju iz povijesti sudjelovali su Dora Fucak, Josip Sušilović, Mateo Žufika(riješili točno sve zadatke),iz geografije su sudjelovali Tesa Harambaša (riješila sve zadatke točno), Vita Gašparić i Eva Papić Bogadi.

Na natjecanju iz biologije sudjelovali su Lucija Razman (riješila sve zadatke točno), Vito Dević i Noel Mađerić, a na natjecanju iz kemije sudjelovali su Antonia Novak(sve zadatke riješila točno) i Jan Letica.

Iz matematike sudjelovali su Marta Kuparić (sve zadatke je točno riješila), Jakov Salajpal i Noa Belobrk, a iz IT područja sudjelovale su Ava Magdić i Eva Banek(sve zadatke točno riješile ) i Katja Gregurić.

Do kraja projekta ostaje još jedno natjecanje koje će organizirat mađarski partneri iz Heviza te će biti održano krajem siječnja.

Čestitamo svim učenicima na odličnim rezultatima.

Natjecanje

Natjecanje2

Natjecanje3

Natjecanje4