Članci

"Moja županija bez korupcije" 2019.

NEMČIĆI USPJEŠNI NA KREATIVNOM NATJEČAJU „MOJA ŽUPANIJA BEZ KORUPCIJE“

Na kreativni natječaj „Moja županija bez korupcije“ koju petu godinu za redom organizira Antikorupcijsko povjerenstvo Koprivničko-križevačke županije pristiglo je ukupno 88 likovnih, literarnih i video radova iz 19 osnovnih škola, jedne srednje škole i Učeničkog doma u Križevcima.

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv korupcije u ponedjeljak 9. prosinca u koprivničkom Domu mladih održana je svečana dodjela nagrada i zahvalnica najuspješnijima za sudjelovanje na natječaju.

Nemčići su bili iznimno uspješni i osvojili su sljedeće nagrade.

Za likovni rad “Dobro je biti crna ovca” prvu nagradu osvojila je Nora Zember Kukec mentorice Senke Pintarić dok su drugu nagradu za rad “Družba Pere Kvržice” osvojili učenici Pavao Bunić, Mia Sinković i Greta Lonjak mentorice Đurđice Pošta.

U kategoriji literarni ili video rad uspješni su bili:

Vito Fajdić i Ivano Grgić s video radom “Znamo tko nam treba!” mentorice Senke Pintarić koji su osvojili prvu nagradu, Mirjam Dolenec i njen literarni rad “I med mačkama korupcije ima” mentorice Đurđice Pošta drugu nagradu te trećenagrađeni područnoškolarac Domagoj Novoselnik koji je čokoladom Pokušao podmititi učiteljicu – no nije mu uspjelo .

Okupljenima su se čestitkama i riječima zahvale obratili župan Darko Koren i zamjenica gradonačelnika Koprivnice Melita Samoborec, ravnatelj Knjižnice i čitaonice “Fran Galović Karlo” Galinec koja je bila partner u projektu te predsjednica županijskog Antikorupcijskog povjerenstva Jadranka Lakuš. Svečanosti je prisustvovala i uspjehu se radovala i ravnateljica Gordana Gazdić Buhanec.

 

Poveznice :

 

https://kckzz.hr/wp-content/uploads/2019/11/NAGRAĐENI-2019.pdf

https://kckzz.hr/zupanijsko-antikorupcijsko-povjerenstvo-nagradilo-najbolje-radove-na-kreativnom-natjecaju-moja-zupanija-bez-korupcije/

https://www.klikaj.hr/foto-video-moja-zupanija-bez-korupcije-ovi-ucenici-nagradeni-su-za-najbolje-radove/

https://epodravina.hr/foto-urucene-nagrade-i-priznanja-najboljima-na-natjecaju-moja-zupanija-bez-korupcije-evo-tko-su-dobitnici/

 

1

2

3

4

6

5