Natjecanja u odbojci i košarci u siječnju 2024.

Osnovna škola Koprivnički Bregi 19. siječnja bila je domaćin međuopćinskog natjecanja u odbojci za djevojčice i dječake. Na natjecanju su sudjelovale 4 ženske ekipe (OŠ „Fran Koncelak“ Drnje, OŠ „Braća Radić“ Koprivnica, OŠ „Antun Nemčić Gostovinski“ Koprivnica, OŠ „Podolice“ Koprivnica) i 3 muške ekipe (OŠ „Braća Radić“ Koprivnica, OŠ „Fran Koncelak“ Drnje, OŠ „Antun Nemčić Gostovinski“ Koprivnica).

Odbojka1

 

Naše odbojkašice bile su u skupini s učenicama iz Drnja i u vrlo neizvjesnoj utakmici izgubile u dva seta (20:25, 23:25). U utakmici za 3.mjesto pobjedile su ekipu OŠ ”Podolice” (25:13, 25:8).

Naši odbojkaši su također osvojili 3. mjesto. U prvoj utakmici bolji od njih bili su dječaci iz OŠ ”Braća Radić” (23:25, 5:25), a u drugoj utakmici pobjedu su ostvarili učenici iz OŠ „Fran Koncelak“ Drnje (11:25, 13:25).

Za našu školu natjecali su se: Lana Jembrek, Karolina Novak, Anđela Sočev, Rea Štefanić, Katja Galović, Marta Kuparić, Gita Posavec, Brigita Novak i Ema Novak;

Mihael Genter, Aleks Švaco Dijanošić, Teo Horvat, Žan Jurlina, Jan Kranjčević, Jakov Rajić i Leon Legemec.

Voditeljica ekipa bila je učiteljica TZK Danijela Šimek.

Odbojka2

Odbojka3

Odbojka4

Odbojka5

Odbojka6


 

U Virju je 24. siječnja 2024. godine održano županijsko natjecanje u košarci za djevojčice. Domaćin natjecanja je OŠ prof. Franje Viktora Šignjara Virje. Učenice naše škole osvojile su 3. mjesto.

Za ŠSD “ANG” nastupile su: Dea Kristaj (5.d), Paula Lovasić (5.e), Lana Jembrek (6.a), Tea Nemec (6.a), Marija Biršić Dora (6.b), Nela Fabijanec (6.b), Kiara Horvat (8.c), Anja Nemec (8.c).
Voditelj ekipe: Marija Mišković, učiteljica TZK

Kosarka5

Kosarka6

Kosarka7


 

Naša škola bila je domaćin županijskog natjecanja u košarci za dječake. Uz ekipu naše škole na natjecanju su još sudjelovali učenici OŠ Vladimir Nazor Križevci i OŠ prof. Franje Viktora Šignjara iz Virja. Naši su učenici na natjecanju osvojili 3.mjesto, u sastavu: Matej Jurčić, Andrija Švegović, Josip Sušilović, Teo Torma, Jan Kranjčević, Jakov Rajić i Ivan Kišićek.

 Voditelj ekipe: Hrvoje Kodrić, učitelj TZK

Plesna skupina naše škole (Leda Igrić, Mia Sinković, Leona Frankol, Kiara Horvat, Nia Leona Lovković) te učenice 7.c razreda Stela Horvat i Marharyta Mukhina u pauzama između utakmica predstavile su se sportašima i publici svojim plesnim točkama.

PoveznicaBilten - košarka 

Kosarka1

Kosarka2

Kosarka3

Kosarka4