17. Tjedan cjeloživotnog učenja

Prošli tjedan od 17. do 23. travnja održan je 17. Tjedan cjeloživotnog učenja u čije se obilježavanje već tradicionalno uključila i naša škola.

8

Učiteljica Suzana Hergotić održala je predavanje za roditelje Koraci u usvajanju vještine upravljanja vremenom-podrška u učenju. Cilj predavanja bio je jačanje kompetencija roditelja u pružanju podrške učenicima.

Učiteljica Željka Hanžek održala je radionicu na temu Vrline i mane e-učenja i učenja kroz igru. Na radionici su bile prikazane pozitivne i negativne strane e-učenja i učenja kroz igru u usporedbi s predavačkim oblikom nastave. Sudionicu su imali prilike iznijeti svoje stavove i iskustvo iz prakse o učenju na daljinu. Također, dobili su i informacije o platformama na kojima se mogu pronaći digitalni alati za rad s učenicima.

Učenici 3.c s razrednicom Đurđicom Poštom obilježili su ovogodišnji 17. Tjedan cjeloživotnog učenja u suradnji s korisnicima Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica te Muzejom grada Koprivnice. Zajedno s učiteljicom Đurđicom i kustosicom Marijom Mesarić, učenici su se okušali u igranju tradicijskih igara kojima su ih poučili korisnice i korisnici Doma.

1

2

3

4

5

6

7

9

10