Međuopćinsko natjecanje u futsalu za 5. i 6. razrede 2023.

Naša škola bila je domaćin međuopćinskog natjecanja u futsalu za dječake 5. i 6. razreda skupine Koprivnica. Natjecanje je održano 19. travnja 2023. u dvorani ”Branimir”. Na natjecanju su osim domaćina sudjelovale ekipe OŠ ”Braća Radić" Koprivnica i OŠ ”Fran Koncelak” Drnje.

Futsal1

U prvoj utakmici učenici OŠ ”Antun Nemčić Gostovinski” igrali su protiv učenika iz Drnja. U regularnom dijelu natjecanja rezultat je bio 3:3 te se pristupilo izvođenju šesteraca gdje su učenici iz Drnja bili uspješniji 5:4. U drugoj utakmici učenici OŠ ”Braća Radić” bili su bolji od Nemčića i pobjedili rezultatom 4:0, dok su u zadnjoj utakmici svladali ekipu OŠ ”Fran Koncelak” Drnje 8:3. S dvije pobjede plasirali su se na županijsko natjecanje koje će se održati početkom svibnja u OŠ Sveti Petar Orehovec.

Za ekipu ”ANG” natjecali su se: Marko Vresk (5.d), Petar Trakoštanec (5.b), Ante Markić (5.d), Karlo Kos (5.d), Ivano Grgić (5.a), Vito Fajdić (5.b), Mateo Kunović (5.d), David Bunić (6.a), Jurica Legemec (6.c) i Fran Čop (6.c).

Voditelj ekipe bio je učitelj tjelesne i zdravstvene kulture Hrvoje Kodrić.

Futsal2

Futsal3

Futsal4