Natjecanja u krosu 2022.

Osnovna škola “Fran Koncelak” Drnje 12.listopada bila je domaćin međuopćinskog natjecanja u krosu za djevojčice i dječake osnovnih škola skupine Koprivnica. Nastupilo je 5 ekipa u ženskoj konkurenciji (Koprivnički Bregi, Braća Radić Koprivnica, Antun Nemčić Gostovinski Koprivnica, Koprivnički Ivanec i Drnje) te 4 ekipe u muškoj konkurenciji (Đelekovec, Braća Radić Koprivnica, Antun Nemčić Gostovinski Koprivnica i Drnje).

2

Učenice Leona Frankol 7.b, Antonia Novak 8.b, Katja Gregurić 8.c i Vanessa Lengelić 8.c otrčale su utrku na 1000m, osvojile ekipno 1. mjesto i plasirale se na županijsko natjecanje.

Učenici su trčali 1200m i osvojili ekipno 3.mjesto. Za našu školu natjecali su se Leon Daniel Bugarin 7.c, Luka Kadija 8.a, Jan Šijak 8.c i Luka Šimunija 8.c.

1

 

3

4

 

 


 

 

Županijsko natjecanje održano je ovaj tjedan u ”Boriku” u Đurđevcu gdje su naše učenice osvojile 3. mjesto i brončane medalje.

5

 

 


 

Ove godine prijavili smo se i na županijsko natjecanje u krosu za djevojčice i dječake 5. i 6.razreda. Natjecanje je održano u Križevcima, 19.listopada, na stazi ispred osnovne škole ”Vladimir Nazor”.

U vrlo jakoj konkurenciji od 8 ženskih i 9 muških ekipa naše su učenice osvojile odlično 2.mjesto i srebrne medalje, a učenici su osvojili također odlično 4.mjesto.

Za našu školu natjecali su se: Lucija Topalović 6.a, Klara Kovačić 6.a, Lora Premec 6.b, Rea Štefanić 6.b, Karlo Kos 5.d, Filip Katar 6.c, Fran Belošević 6.d i Petar Lovasić 6.d.

6

7

8

9

9-1

 

Voditeljica svih ekipa bila je učiteljica tjelesne i zdravstvene kulture Danijela Šimek.