Početak školske godine 2022./2023.

Počela je škola!

Nakon što su naši prvašići još u petak krenuli 'Veselo u Školu' te prošetali našom stogodišnjom secesijskom ljepoticom i upoznali svoje nove učiteljice, danas na prvi dan nove nastavne godine matičnu školu i naše dvije područne škole posjetio je prvi čovjek grada Koprivnice sa svojim najbližim suradnicima. Tom prilikom gradonačelnik je zaželio svim učenicima sretan, ne samo prvi dan nastave, već i cijelo školovanje.

ANG5

Posebno je pohvalio prigodni program naše PŠ Reka, ali ne sumnjamo da se i u PŠ Jagnjedovec i u matičnoj školi gradsko rukovodstvo osjećalo itekako dobrodošlo.

U nastavku donosimo prigodnu galeriju fotografija.

ANG4

ANG2

ANG3

ANG6

ANG7

ANG8

PSJ1

PSJ3

PSR1

PSR2

PSR3

PSR4

PSR5

PSR6

 

 

 


 

Dobro došli u školu!

Dragi učenici, poštovani roditelji, kolegice i kolege,

veselo krećemo u ponedjeljak 5. rujna 2022. u školu. 

Učenicima su osigurani udžbenici, bilježnice, radne bilježnice i ekstra bilježnica sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja, Grada Koprivnice. Prvašići će dobiti na poklon  majice, a od Županijske uprave za ceste i  reflektirajuće prsluke koje bi, radi svoje sigurnosti,  morali nositi u prvom razredu.

Udžbenike i bilježnice učenici će dobiti prvi dan u školi pa neka ponesu školske torbe kako bi dobivene komplete mogli ponijeti kući.

U školi će od ove godine biti obvezatne školske papuče. Tenisice za tjelesni, starke i sl. neće se moći više koristiti kao školske papuče. Molimo vas da papuče učenici ponesu sa sobom u školu već prvi dan nastave.

Apeliramo i na daljnje pridržavanje epidemioloških mjera prevencije te molimo roditelje da djecu šalju samo zdrave u školu.

Nastava počinje 5. rujna 2022.

Učenici u školu dolaze najranije 15 minuta prije početka nastave.

JUTARNJA SMJENA (NEPARNI RAZREDI) - POČETAK NASTAVE:

Razredna nastava: 7.45

Prvi razred: 8.00

Predmetna nastava: 7.45

POPODNEVNA SMJENA (PARNI RAZREDI)  – POČETAK NASTAVE:

Razredna nastava: 13.15 sati

Predmetna nastava: 13.15 sati

 PŠ Jagnjedovec:

Sva djeca dolaze u 10.00 sati.

 PŠ Reka:

Treći razred u 8.00 sati 

Drugi, treći i četvrti u 9.45 sati (preuzimaju knjige i generalna proba)

Prvašići u 10.40 sati

Prvi dan nastave posjetit će nas Gradonačelnik i to Matičnu školu u 9.25, u 10.30 sati u PŠ Jagnjedovec te u 10.50 sati PŠ Reka.

Sretno svima u novoj nastavnoj godini!

V.d. ravnatelj: Darko Sočev