Završetak projekta „Knowledge Well“

Završna konferencija u sklopu projekta „Knowledge Well“ održana 27. siječnja 2022. u gradu Hevizu

Projekt je započeo 1. lipnja 2019. godine, a sudjelovale su tri osnovne škole iz Koprivnice, osnovna škola iz Heviza te osnovna škola Mihály Sztárai iz Pečuha. Ciljevi projekta bili su prilagođavanje obrazovnog sustava suvremenim zahtjevima tržišta, povećanje znanja i vještina učitelja i stručnih suradnika u radu s izvrsnim učenicima, poboljšanje kvalitete učenja u obrazovnom sustavu kroz povećanje dostupnosti i razine uporabe suvremenih obrazovnih tehnologija te jačanje znanja i vještina izvrsnih učenika s ciljem njihovog osobnog razvoja.

U sklopu projekta izrađeni su programi za rad s izvrsnim učenicima u području društvenih tehničkih i prirodnih znanosti. Ukupno je identificirano 54 izvrsnih učenika iz Koprivnice te 42 učenika iz Heviza i Pečuha. Održane su radionice iz 6 područja – biologija, kemija, matematika, informatika, povijest i geografija. Učenici, roditelji i učitelji sudjelovali su u edukativnim radionicama i predavanjima. Na kraju projekta održana su i dva natjecanja u znanju na kojima su učenici naše škole ostvarili odlične rezultate.

Na kraju se zahvaljujemo svim učenicima koji su sudjelovali u projektu, našem Gradu, mađarskim partnerima i ravnateljici. Znanja i oprema dobiveni u projektu bit će velika pomoć u ostvarenju ciljeva u radu s učenicima.

Mentori projekta: Valentina Kancijan, Đurđica Pošta i Goran Višak

Heviz

Heviz2