Školska športska natjecanja - prosinac 2021.

U srijedu 1. prosinca 2021. u novoj sportskoj dvorani ”Vinko Zember” u Koprivnici održano je međuopćinsko natjecanje u stolnom tenisu za skupinu Koprivnica.

U ženskoj konkurenciji nije bilo prijavljenih ekipa pa se natjecanje održalo samo u muškoj konkurenciji. Nastupili su učenici iz četiri osnovne škole: OŠ ”Mihovil Pavlek Miškina” Đelekovec, OŠ ”Fran Koncelak” Drnje, OŠ ”Đuro Ester” Koprivnica i OŠ ”Antun Nemčić Gostovinski” Koprivnica.

Učenici naše škole Sven Povijač, Jan Šijak, Filip Toth i Jakov Jurić ostvarili su pobjede u sva tri kola (3:0), osvojili prvo mjesto i plasirali se na Županijsko natjecanje.

Voditeljica ekipe bila je učiteljica TZK Danijela Šimek.

sttenis1

sttenis2

sttenis3

 

 

Naša škola bila je domaćin međuopćinskog natjecanja u košarci za dječake i djevojčice, skupina Koprivnica.

Natjecanje je održano 3. prosinca 2021. u dvorani ”Branimir”. Na natjecanju su osim domaćina sudjelovale muška i ženska ekipa OŠ ”Braća Radić" Koprivnica.

U prvoj utakmici učenice OŠ ”Antun Nemčić Gostovinski” pobjedile su žensku ekipu OŠ ”Braća Radić” (49:28) dok su u muškoj konkurenciji ”Radići” bili bolji od ”Nemčića” (39:28).

Za žensku ekipu ”ANG” natjecale su se: Ana Šimunija, Nika Premec, Ela Radiček, Dora Ferčec, Anela Kovač, Lara Bogdanić, Kiara Horvat, Anja Nemec i Maja Lorena Švegović, a za mušku: Petar Delić, Karlo Jukić, Sven Povijač, Filip Jakupi, Roko Šimunović, Petar Jagić, Dorian Huzak, Petar Benotić, Luka Kadija, Noel Begović, Jan Kobor i Andrija Švegović.

Učenice su se pobjedom plasirale na Županijsko natjecanje.

Voditelji ekipa bili su učitelji TZK Danijela Šimek i Hrvoje Kodrić.

kosarka1

kosarka2

kosarka3

kosarka4

kosarka5

 

 

Na međuopćinskom natjecanju u futsalu za dječake i djevojčice, održanom 8.12.2021. u OŠ ”Đuro Ester” u Koprivnici u organizaciji OŠ Legrad, nastupila je naša muška ekipa. Učenici su pokazali borben i fair-play duh, ali nažalost nisu uspjeli izboriti nastup na županijskom natjecanju. Ovogodišnji pobjednici su učenici OŠ ”Đuro Ester” te učenice OŠ ”Braća Radić”.
Za mušku ekipu ŠSD ANG nastupili su: Filip Toth, Petar Jagić, Tibor Mežnarić, Jan Šijak, Luka Šimunija, Dino Karas, Leon Daniel Bugarin, Martin Bači, Leon Legemec. 

Voditelj ekipe bio je učitelj TZK Hrvoje Kodrić.

futsal

 

 

U petak, 10. prosinca 2021. godine u sportskoj dvorani osnovne škole „Đuro Ester” održalo se međuopćinsko natjecanje u rukometu za djevojčice i dječake. Na natjecanju su sudjelovale dvije ženske i tri muške rukometne ekipe. Sistemom natjecanja naši se učenici nisu plasirali na županijsko natjecanje (osvojeno 3. mjesto), dok su učenice prikazale odličnu igru osvojivši 1. mjesto i samim time daljnji plasman na županijsku razinu natjecanja koja će se održati u ožujku 2022. godine u Novigradu Podravskom.

Za žensku rukometnu ekipu ŠSD „ANG” nastupile su: Ema Zovko, Sara Banfić, Tara Galić, Gabrijela Markota, Antonia Novak, Katja Gregurić, Vanessa Lengelić, Ela Radiček, Nika Premec i Dora Ferčec.

Za mušku rukometnu ekipu ŠSD „ANG” nastupili su: Karlo Jukić, Tomislav Remenar, Danko Unger, David Višnjić, Jakov Jurić, Filip Toth, Sven Povijač, Petar Delić, Fran Keser, Roko Šimunović.

Voditeljica ekipa bila je učiteljica TZK Marija Mišković.

rukomet1

rukomet2