Mirjam Dolenec recitirala svoju pobjedničku pjesmu

Mirjam Dolenec na konferenciji za novinare recitirala svoju pobjedničku pjesmu

Mirjam Dolenec, učenica 6. b razreda ponovno je imala priliku recitirati svoju pjesmu „Snegek kak perje“ i to na konferenciji za novinare u Knjižnici i čitaonici Fran Galović! Na konferenciji je ujedno predstavljen natječaj „Kanižijada Limačijada“ na kojem je Mirjam sa svojom pjesmom osvojila nagradu 2018. godine pod mentorstvom učiteljice Đurđice Pošta.

Natječaj se održava u čast hrvatskom književniku Paji Kanižaju, a na njemu mogu sudjelovati učenici osnovnih i srednjih škola. Na konferenciji su glavnu riječ imali ravnateljica naše škole Gordana Gazdić Buhanec, predsjednica Međunarodne udruge školskih knjižničara za Europu Vanja Jurilj, inicijator natječaja „Kanižijada Limačijada” Siniša Cmrk, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Maja Holek i knjižničarka gradske knjižnice Josipa Strmečki. Ovim putem zahvaljujemo gospođi Vanji Jurilj na poklonjenoj knjizi „Mitologija” koja će krasiti našu školsku knjižnicu. Više o konferenciji i natječaju pogledajte na poveznicama:

https://epodravina.hr/sinisa-cmrk-emotivno-najavio-povratak-kanizajade-limacijade-u-podravinu-jednom-je-pajo-kanizaj-dosel-crlenim-autom-z-deklom-skuzio-sam-da-je-faca/

https://podravski.hr/kanizajada-se-vraca-u-celog-sveta-prestolnicu-na-inicijativu-turbo-limaca-sinise-cmrka/

1

2

3