Županijsko natjecanje iz informatike 2021.

Nemčići opet sjajni na na županijskom natjecanju iz informatike

3.3.2021., u osnovnoj školi "Antun Nemčić Gostovinski" u Koprivnici održalo se županijsko natjecanje iz informatike. Našu je školu predstavljalo dvoje učenika petih razreda, dvoje učenika šestih razreda i dvoje učenika sedmih razreda. Svi su oni ostvarili izvrsne rezultate i bili ponajbolji u kategorijama u kojima su se natjecali.

Jakov Jurić (7.b) osvojio je 1. mjesto u znanju iz informatike u kategoriji „Osnove informatike“. Jakov je sa 24.1 bod (ukupno 30) ujedno i prvi u cijeloj državi od ukupno 178 natjecatelja u toj kategoriji. Jan Horčička (7.c) u istoj kategoriji odmah je iza njega sa 23,1 bod te je osvojio 2. mjesto na županijskom natjecanju i ukupno drugo mjesto u cijeloj državi. Naravno, Jakov i Jan će s najboljim rezultatima biti pozvani na državno natjecanje iz informatike.

U kategoriji „Digitalne kompetencije za 6 razrede“ iz znanja iz informatike 2. mjesto na županijskom natjecanju osvojila je Katja Grgurić (6.c), a 3. mjesto Noel Mađerić (6.c) . U kategoriji „Digitalne kompetencije za 5 razrede“ iz znanja iz informatike na županijskom natjecanju 2. mjesto osvojio je Noa Belobrk (5.b), a 3. mjesto Lucas Sukelj (5.b).

Mentori učenicima učitelji su informatike Boris Tonc (7. razred) i Danijel Balaško (5. i 6. razred).

Čestitke svim učenicima, a Jakovu Juriću i Janu Horčički sretno na državnom natjecanju!

1

2

3

5

6