Županijsko natjecanje iz matematike 2020.

U srijedu, 4.3.2020. godine, u OŠ Kloštar Podravski održano je Županijsko natjecanje iz matematike na kojem je sudjelovalo 10 naših učenika koji su bili pozvani na osnovu rezultata sa Školskog natjecanja. Kao i svake godine, učenici naše škole su i na ovogodišnjem natjecanju ostvarili zapažene rezultate. Svi sudionici su već samim dolaskom na Županijsko natjecanje ostvarili odličan rezultat jer spadaju u najbolje matematičare naše županije.

U kategoriji četvrtih razreda natjecalo se petero naših učenika. Učenik Noa Belobrk osvojio je 2. mjesto dok je njegov prijatelj iz razreda Mateo Žufika bio 3. Mentorica im je Dragana Dukarić. U istoj kategoriji je Jakov Salajpal osvojio 7. mjesto, Matej Jurčić 8., a Leda Igrić 9. mjesto. Njima je mentorica Đurđica Pošta.

U kategoriji petih razreda učenik Antonio Cahunek zauzeo je 2. mjesto, a Vito Matiša 4. Učenicima je mentor Hrvoje Šelimber.

Sven Džendžo je u kategoriji šestih razreda osvojio 1. mjesto dok je 2. mjesto pripalo Jakovu Juriću. Mentorica im je Željka Hanžek.

Karlo List se natjecao u kategoriji osmih razreda te podijelio 1. mjesto s još dvoje učenika. Mentor mu je Vladimir Bermanec.

Preostaje nam pričekati hoće li netko od njih biti pozvan na Državno natjecanje za što postoje realne šanse. Svim učenicima čestitamo na izvanrednim rezultatima!

zupanijsko-matematika