Međuopćinska natjecanja u badmintonu i stolnom tenisu 2019.

Učenice i učenici naše škole sudjelovali su na međuopćinskom natjecanju školskih sportskih društava u badmintonu koje je održano 11.prosinca 2019. u organizaciji OŠ ”Braća Radić” Koprivnica. U ženskoj konkurenciji natjecale su se samo dvije ekipe. Učenice OŠ ”Đuro Ester” Koprivnica ostvarile su pobjedu 3:1 nad našim učenicama. U muškoj konkurenciji natjecale su se tri ekipe (OŠ ”Braća Radić”, OŠ Koprivnički Bregi i OŠ ”Antun Nemčić Gostovinski”). Učenici naše škole pobjedili su u oba meča i time se plasirali na Županijsko natjecanje koje će se održati u drugom polugodištu.

OŠ ”Antun Nemčić Gostovinski” – ženska ekipa: Loris Zelenko (7.b), Matilda Samardžić (5.a), Tesa Harambaša (5.d) i Ema Jambreuš (5.d).

Muška ekipa: Šimun Švenda, Antun Đuranek, Josip Šimunić i Patrik Bračko (svi 7.b).

Badminton1


 

 

U srijedu 18. prosinca 2019. u Osnovnoj školi ”Đuro Ester” Koprivnica održano je međuopćinsko natjecanje u stolnom tenisu za djevojčice i dječake osnovnih škola.

U ženskoj konkurenciji bila je prijavljena samo jedna ekipa (OŠ ”Đuro Ester”) koja ima direktan plasman na Županijsko natjecanje. U muškoj konkurenciji natjecale su se tri ekipe (OŠ ”Đuro Ester”, OŠ ”Mihovil Pavlek Miškina” Đelekovec i OŠ ”Antun Nemčić Gostovinski”).

Učenici naše škole Paolo Puljko (8.b), Filip Lovreković (8.b), Sven Povijač (6.b) i Petar Delić (6.c) osvojili su prvo mjesto i plasman na Županijsko natjecanje.

U prvom meču pobjedili su učenike OŠ ”Đuro Ester” rezultatom 3:1, dok su u drugom meču bili bolji od učenika iz Đelekovca (3:2).                                                                                                                          

Voditeljica ekipa:

                                                                                                                              Danijela Šimek,

                                                                                                                              učiteljica TZK

Sttenis1

Sttenis2

Sttenis3