Volonteri u parku 2019.

Projekt Volonteri u parku provodi se u okviru Nacionalnog programa promicanja zdravlja Živjeti zdravo Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koji se provodi na području cijele Republike Hrvatske, asufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda.

30. 4. 2019. učenici 2. a i 4. a razrednog odjela zajedno su vježbali u gradskom parku i uživali u izmjenjivanju zanimljivih i zabavnih igara s loptama i obručima. Park je odjekivao dječjim smijehom, aproljetno šarenilo dodatno je pridonijelo ljepoti i radosti ove zajedničke aktivnosti pod nazivom Radost igre u parku.

                                                                                                  učiteljice Suzana Hergotić i Sanja Šikić Rupa

2

6

8

9

91

1

3

5

7

 

 

 


 

 

 

volonteri-logo Projekt Volonteri u parku provodi se u okviru Nacionalnog programa promicanja zdravlja Živjeti zdravo Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koji se provodi na području cijele Republike Hrvatske, a sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda.

U četvrtak 28. ožujka. 2019. učenici 2. a i 2. b razrednog odjeljenja su Volontirali u parku te uživali u igrama. Aktivnosti pod nazivom Radost igre u parku su namijenjene promicanju zdravih stilova života djece, sigurnom, zdravom boravku u prirodi i igri u gradskom parku. Učenici su se zabavili igranjem igara spretnosti: mačke i miša, trčanje prozivanjem brojeva, tko će bolje te stavi loptu u krug.

Učenici su se zabavili i uživali u igri, a vas pozivamo da se idući put pridružite našim učenicima te zabavite.

Učiteljice Sanja Šikić Rupa i Ljupka Mihailović

image1

image2

image4

image8

image11

image12

image10

1