Nemčići odlični na državnom natjecanju iz informatike u Primoštenu

Na državnom natjecanju iz informatike koje se održalo 19.-22.3 u Primoštenu sudjelovala su dva učenika naše škole jer su na županijskom natjecanju osvojili prvo mjesto, ali su i na razini cijele države bili među deset najboljih. 

Učenik 5. razreda Jakov Jurić s mentorom Borisom Toncom natjecao se u kategoriji Digitalne kompetencije, a učenik 7. razreda Karlo List s mentorom Danijelom Balaškom natjecao se u kategoriji Osnove informatike. 

Učenik Jakov Jurić je osvojio treće mjesto na državnom natjecanju u kategoriji Digitalne kompetencije, što je izvrstan rezultat jer je na školskom natjecanju bilo preko 700 učenika 5. razreda u toj kategoriji. 

Učenik Karlo List je u kategoriji Osnove informatike osvojio šesto mjesto što je također odličan rezultat jer je konkurencija u toj kategoriji bila malo veća i zadaci su bili teži. 

Učenici su za svoj trud i rad nagrađeni državnim natjecanjem, ponosno su predstavljali svoj Grad i županiju, postigli su izvrsne rezultate i stekli nova poznanstva i prijateljstva. Kako nam je bilo na natjecanju pogledajte u galeriji. 

Čestitamo malim Nemčićima i njihovim mentorima i želimo im još puno ovakvih uspjeha.

Image-7png

Image-8png

Image-9png

Image10.png

thumbnail Image-6