Božićna radionica za volontere

Logo Volimo volontiranje  U sklopu projekta 'Volimo volontiranje' održana božićna radionica za volontere iz volonterskih grupa

KOPRIVNICA – U sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’, u povodu Međunarodnog dana volontera 5. 12. 2018. godine, GD CK Koprivnica organiziralo je božićnu radionicu za male volontere, članove volonterskih grupa u koprivničkim osnovnim školama „Antun Nemčić Gostovinski“, „Braća Radić“ i „Đuro Ester“.

Na božićnoj radionici u GDCK Koprivnica volonteri su se družili i izrađivali kreativne božićne i novogodišnje čestitke. Čestitke su namijenjene korisnicima Socijalne samoposluge i socijalno potrebitim sugrađanima, a dijelit će se u Socijalnoj samoposluzi prilikom podjele socijalnih paketa.

Projektom ‘Volimo volontiranje’ naše najmlađe i dalje odgajamo za volontiranje te ih potičemo na humanost, solidarnost, nepristranost, dobrovoljnost itd. Malom gestom i znakom pažnje, izradom i poklanjanjem blagdanskih čestitki, volonteri će uljepšati nekome blagdansko vrijeme, istovremeno poručujući kako se na njihovu pomoć već sada može računati.

Svim volonterima Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica čestitamo Međunarodni dan volontera!

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u suradnji s partnerima Gradom Koprivnica, koprivničkim osnovnim školama „Đuro Ester“, „Braća Radić“ i „Antun Nemčić Gostovinski“ te Udrugom volontera Koprivničko – križevačke županije „Rad na dar“ već 12 mjeseci provodi projekt ‘Volimo volontiranje’ financiranog iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program ʹUčinkoviti ljudski potencijaliʹ 2014. – 2020).

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

volimo volontiranje lenta eu

 

1

2

3

4

5

6

7