Akcija prikupljanja donacija u TC Supernova

Logo Volimo volontiranjeU TC Supernova prikupljeno 120 kilograma hrane i higijenskih potrepština

KOPRIVNICA – Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica je u subotu 15. rujna 2018. godine organiziralo i provelo još jednu akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u sklopu projekta ‘Volimo volontiranje’. Akcija je provedena u TC Supernova uz svesrdnu pomoć naših volontera koji su na ulazu u trgovinu dijelili letke prema kojima su oni građani dobre volje mogli donirati namirnice za najpotrebitije.

Svi su kao i uvijek do sada bili široke ruke te donirali: brašno, tjesteninu, ulje, šećer, rižu, sol, konzerve i higijenske potrepštine, a sveukupno 120 kilograma. Sve prikupljeno biti će podijeljeno našim korisnicima slabijeg imovinskog stanja u Socijalnoj samoposluzi gdje se svake srijede pozivaju obitelji s područja grada Koprivnice da preuzmu svoje pakete s osnovnim prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama. Još jednom zahvaljujemo svim našim sugrađanima na donacijama koji su omogućili da pomognemo najpotrebitijima, te pozivamo sve koji naknadno žele donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine da ih mogu donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića 7.

Projekt 'Volimo volontiranje' u sklopu kojeg se provode akcije financiran je iz Europskog socijalnog fonda (Operativni program 'Učinkoviti ljudski potencijali' 2014.-2020.), aprovodi se od 01. rujna 2017. godine. Nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole 'Đuro Ester', 'Braća Radić' i 'Antun Nemčić Gostovinski' te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije 'Rad na dar'.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

volimo volontiranje lenta eu

 


 

 

 

Naslovna

Supernova 1

Supernova 2