Županijsko natjecanje iz fizike 2018.

Sedam fizičara predstavljalo našu Školu na Županijskom natjecanju u Svetom Ivanu Žabnu

Na županijsko natjecanje iz fizike ove je godine bilo pozvano 17 učenika iz cijele županije. Boje naše škole branili su učenici Leon Lončar, Mihovil Mađerić, Marin Petričević, Iva Šimek, Klara Šerbetar, Lovro Klobučar i Luka Barešić pod vodstvom mentora Borisa Tonca.

Županijsko natjecanje iz fizike, koje se održalo u utorak 6. ožujka 2018. u OŠ Grigor Vitez, bila je izvrsna prilika učenicima da procijene i ocijene svoje poznavanje fizike u odnosu na druge učenike, da steknu nove prijatelje i da se nadasve zabave i uživaju u računskim i praktičnim zadacima koji su stavljeni pred njih.

Učenici su nakon napisanog testa i odrađenog praktičnog rada željno iščekivali rezultate svoga rada. Ponosni smo na rezultate svih učenika, ali ipak posebno ističemo 2. mjesto učenika Lovre Klobučara.

Zahvaljujemo se našim učenicima na velikom entuzijazmu, volji i želji koju su pokazali rješavajući različite probleme iz fizike tokom puna tri sata koliko je trajalo natjecanje.

Čestitamo još jednom svim sudionicima na izvrsnim rezultatima i lijepoj promociji naše Škole kao i njihovom mentoru Borisu Toncu.

zupanijsko-fizika 2018