Plasman na državna natjecanja iz rukometa i plivanja 2018.

ČLANICE ŠSD ”ANG” NA DRŽAVNIM NATJECANJIMA U RUKOMETU I PLIVANJU

Odlične rezultate ostvarile su učenice naše škole na nedavno održanim školskim sportskim natjecanjima u rukometu i plivanju.

U Križevcima je 28.veljače 2018. u organizaciji OŠ Ljudevita Modeca održana poluzavršnica Državnog prvenstva u rukometu za djevojčice.

Sudionice natjecanja bile su učenice 6. osnovne škole Varaždin, 3. osnovne škole Čakovec i OŠ Antun Nemčić Gostovinski Koprivnica.

U prvoj utakmici naše su rukometašice igrale protiv ekipe iz Čakovca i pobjedile rezultatom 21:12, dok su u drugoj utakmici bile bolje od ekipe iz Varaždina rezultatom 25:17.

Prvo mjesto i plasman na Državno prvenstvo koje će se održati u travnju u Poreču ostvarile su: Kristina Haramina (8.a), Nika Dedi (7.c), Ema Đuranek (7.d), Ela Skrbinšek (7.d), Klara Švenda (7.b), Ivana Halavuk (7.b), Antea Valent (7.b), Ema Balaško (7.a) i Filipa Borščak Matić (7.a).

rukomet1

rukomet3

rukomet4


 

 Na gradskim bazenima ”Cerine” u Koprivnici, u organizaciji OŠ Đuro Ester Koprivnica, 2.ožujka 2018. održano je Županijsko natjecanje u plivanju za djevojčice i dječake.

Uz našu školu, u obje konkurencije ekipe su imale OŠ Braća Radić i OŠ Đuro Ester.

Naše plivačice i plivači i na ovom su natjecanju ostvarili zapažene rezultate.

Učenici su osvojili 2. mjesto, a učenice su za samo 3 boda bile bolje od učenica iz OŠ Braća Radić Koprivnica.

Pobjedom su se plasirale na Završnicu Državnog prvenstva koja će se u ožujku održati u Vukovaru.

Za našu školu natjecali su se plivači: Matija Bogomolec (7.a), Luka Matiša (7.c), Bruno Ostriž (7.c), Vladimir Ježovita (7.c), Luka Jovanović (6.a), Fran Torma (6.a), Filip Lovreković (6.b), Marko Franjo (5.b) i Petar Golčić (5.b).

Plivačice: Klara Seleš (8.b), Tea Kovačić (8.b), Rea Šijak (7.b), Patricia Ferčec (6.a), Sara Jug (6.c), Lorena Dautanec (6.c), Petra Kovačević (5.d), Neva Seleš (5.d) i Dora Ferčec (4.c).

 plivanje1

plivanje2

plivanje4

 

                                                                                                                              Voditeljica ekipa:

                                                                                                                              Danijela Šimek, prof.