Županijska natjecanja u futsalu i košarci 2018.

Učenice županijske prvakinje u Futsalu za djevojčice

Na nedavno održanom županijskom natjecanju školskih sportskih društava u futsalu, koje se 22.2.2018. održavalo u Virju u organizaciji OŠ F.V. Šignjar, učenice naše škole osvojile su izvrsno 1. mjesto te plasman na regionalno natjecanje koje će se održati 7.3.2018.u Prelogu.

U 2 odigrane utakmice prvo su pobijedile OŠ Molve rezultatom 5:2, a u odlučujućoj utakmici remizirale s OŠ Vladimir Nazor iz Križevaca rezultatom 2:2. U obje utakmice u strijelce su se upisale Anamari Bošnjak (7.b) i Ivana (8.c). Za ekipu ŠSD ANG nastupile su: Ivana Treščec, Matea Kapetanić, Petra Šmic (sve 8.c), Filipa Borščak Matić, Ivana Dražetić, (7.a), Anamari Bošnjak, Rea ŠIjak, Klara Švenda (sve 7.b), Nika Dedi (7.c) i Mia Momčilović (6.c).

Bilten natjecanja možete preuzeti ovdje: Bilten-futsal

Napomenimo još da su iste učenice dva dana ranije na međuopćinskom natjecanju, 20.2.2018. u Novigradu Podravskom u organizaciji OŠ Prof. Blaž Mađer, izborile nastup na ovom županijskom natjecanju pobijedivši ekipu OŠ Koprivnički Ivanec 1:0 pogotkom Ree Šijak.

Na istom međuopćinskom natjecanju nastupila je muška ekipa ŠSD ANG, no bez plasmana. Za mušku ekipu nastupili su: David Jurendić, Mateo Hudoletnjak, Luka Petras (svi 7.a), Rafael Kovačević (7.b), Tin Stanić (7.c), Fran Doležan (7.b) i Kristijan Katelenac (6.c).

Voditelj:

Hrvoje Kodrić, mag.cin.

1f

3f

5f

7f

4f

6f

 

 


 

 

ŠSD ANG srebreni na županijskom natjecanju u košarci

23. veljače 2018. u Đurđevcu, u organizaciji OŠ Grgur Karlovčan, održano je županijsko natjecanje u košarci za mladiće na kojem su nastupali naši učenici i osvojili 2. mjesto s omjerom pobjeda i poraza 1-1. U prvoj utakmici naši su učenici pobijedili domaćina OŠ Grgur Karlovčan 30:29, dok su u drugoj utakmici izgubili od županijskog prvaka OŠ Sveti Petar Orehovec 53:38.

Za mušku ekipa ŠSD „ANG“ nastupali su: Tomislav Benotić (8.b), Mihovil Mađerić (8.a), Petar Srbiš (8.d), Marin Petričević (8.a), Lovro Klobučar (8.b), Mihael Mirić (8.d), Karlo List (6.c) i Luka Petras (7.a).

Voditelj ekipe: Hrvoje Kodrić, mag.cin.

1

2

3

4

5