Naši učenici prvaci Hrvatske u robotici!

Naši učenici predvođeni profesorom Ivicom Kolarićem prvaci Hrvatske!

Čestitamo!

http://drava.info/2017/03/mladi-roboticari-prvi-u-hrvatskoj/


 

Mali Nemčići najbolji hrvatski robotičari u kategoriji Rescue Line Beginner

U subotu 11. ožujka 2017. godine održano je drugo završno kolo Hrvatske lige robotičara – Hrvatskog robotičkog  saveza u Gradskoj dvorani u Sinju. Na natjecanju je sudjelovalo oko 220 natjecatelja u 11 različitih kategorija.

Naši učenici, mladi robotičari, postigli su izvrstan uspjeh. U kategoriji Rescue Line Beginner ekipe učenika naše škole osvojile su prva tri mjesta u konkurenciji osamnaest ekipa iz cijele Hrvatske.

Zlatnu medalju osvojila je ekipa ROBO Koprivnica u sastavu Maksimilijan Perković, učenik 5.a i Gregor Gašparić, učenik 3.c razrednog odjela.

Ekipa TeFi u sastavu Teo Kežman, 4.a  i Filip Petričević, 5.a osvojila je drugo mjesto, a ekipa TOYOTA u sastavu Luka Cuković, Matija Bogomolec, 6.a i Marko Kovač, 4.c osvojila je treće mjesto.

Sve je to zasluga proslavljenog  mentora, profesora Ivice Kolarića koji je ujedno i izbornik Hrvatske robotičke reprezentacije, bez čijeg iznimnog zalaganja i pozitivne energije taj uspjeh ne bio moguć. Učenici su dobro iskoristili izvrsno vodstvo te uspjeh jednostavno nije mogao izostati.

Čestitamo našim slavljenicima i kao i mentoru te im hvala svima za uloženo vrijeme i dodatno zalaganje.

Ravnateljica

Gordana Gazdić-Buhanec

 

roboticari